Rák horoszkóp 06.22-07.22.

Rák horoszkóp 06.22-07.22.

A kapcsolatok jegyében telik majd. A 2023-as horoszkóp azt ajánlja, hogy a Rák összpontosítsa az energiáit a szeretteihez fűződő kapcsolatainak építésére, mert felébred bennük az erős védelmező hajlam és az otthonteremtésre irányuló vágy. A 2023-as horoszkóp óva inti a Rákot a határtalan bizalomtól és az ezt követő fájdalmas érzésektől. Ennek a vízjegynek a szülötteinek fantáziája idén megsokszorozódik, így sok jó ötletre számíthatnak, ami egyaránt lenyűgözi majd a kollégáikat és szeretteiket is.

Ugyanakkor felébred bennük az ambíció is, ennek köszönhetően pedig jó eredményeket produkálnak majd sportteljesítményükben.Az új év kezdete csendes és harmonikus lesz. Priorizálni fogja a teendőit és vágyni fog a testi kapcsolatra. A partnereivel közös hobbija közelebb hozza Önöke, ugyanakkor pedig új barátokra fog szert tenni, akikkel a beszélgetések és az idő is szárnyalni fog. Motivált lesz az edzésre és a kemény fizikai munkára.Tavasszal a megérzései ébredezni kezdenek, a fantáziái pedig csillapíthatatlanok lesznek.

Ebben az időszakban boldogulni fog a munka terén, mert könnyen fellelkesül bármiben, ezzel egyidejűleg pedig nagyon könnyű lesz Önnel kommunikálni és együttműködni. Tartsa magát ehhez az állapothoz, mert ez jutalommal vagy akár előléptetéssel is járhat.Ebben az időszakban nagy jelentőséget fog tulajdonítani a kapcsolatnak. A Mars pozíciója megnöveli a jó munkakapcsolat iránti vágyat, amely szó szerint magával ragadhatja Önt, és ha nincs állandó partnere, akkor nagy szerencséje lehet jövendőbelije megtalálásában.

Figyelmessége és a vágya, hogy megvédjen valakit nem lesz az Ön kárára, ezt pedig partnere értékelni fogja. De mivel perfekcionizmusa és hangulatváltozásai is felszínre törnek, emiatt könnyen veszekedésekbe kerülhet.Ősszel eléggé borongós hangulatban lesz része, a melankólia magával ragadja Önt. Mivel nagyon bizakodó és érzékeny lesz, könnyen összecsaphatnak a hullámok a feje fölött bármilyen félreértésből fakadóan, amik ebben az időszakban történhetnek. Könnyen náthás is lehet, tehát szedjen vitaminokat és öltözzön melegen.Az év végén a Vénusz ereje lesz a legerősebben jelen, és néhány tabutémára is fény derülhet. Ennek értelmében rendkívül érdekes beszélgetésekben lehet része a barátaival, és új tudásra is szert tehet. Ezt az időszakot a családja és a barátai körében, jó hangulatban fogja tölteni.

Horoszkópok: