Skorpió horoszkóp 10.23-11.22.

Skorpió horoszkóp 10.23-11.22.

A Skorpió vízjelnek a képviselői megsokszorozzák természetes önbizalmukat és erős akaratukat, amely hozzásegíti őket a számukra létfontosságú nagy célok elérésében. Bárhogy is döntenek, semmi sem lesz akadály. A 2023-as horoszkóp azonban óva inti a Skorpiót attól, hogy túlzottan belevágjon a lecsóba. Ez lelassíthatja őket, és elakadhatnak a helyükön.

Hatalmas adag bátorsággal és szorgalommal fog belevágni az új évbe. A felettesei teljes elkötelezettséget és jobb teljesítményt várnak el Öntől, de Ön jól fogja elvégezni a munkáját. Lépésről lépésre kitűzi a céljait, és könnyű lesz minden Öntől telhetőt megtennie azok eléréséért. Időnként azonban találkozni fog mások szarkasztikus megjegyzéseivel, sőt éles vitákba is belekeveredhet.Az év első felében igen sűrű időbeosztásra lehet számítani. Ebben az időszakban hajlamosabb lesz az egészségügyi problémákra is. Megfázhat, vagy nyaki gerincproblémái lehetnek. A régi barátok emlékezni fognak Önre, és meghívnak egy grillezésre vagy kirándulásra. Fogadja el a meghívásokat, a barátokkal való kapcsolattartás segít kitisztítani az elméjét.

Az év második felében fáradtság és túlterheltség lesz tapasztalható, és Önön áll a sor, hogy időt szánjon magára és kicsit kikapcsolódjon. Ezalatt az idő alatt érzelmileg is sebezhetőbbé válik, és előfordulhat, hogy elzárkózik, és nem fog tudni beszélni másokkal. De ne legyen szomorú, és vegye pozitívan; még egy ilyen életszakasz is az Ön javára fordítható. Most itt az ideje, hogy jó ételekkel kényeztesse magát, és megnézze kedvenc sorozatának teljes évadát.

A Marsnak a Skorpió jegyében elfoglalt helyzete miatt a féltékenység kerül majd a felszínre. Párja ebben az évben rengeteg új barátra és új hobbira talál, amitől Ön elbizonytalanodhat és félhet. Legyen óvatos ebben a tekintetben; partnere jobban fogja értékelni a törődését és támogatását, mint a féltékenységi jeleneteket.

Érzelmei az év végén rendeződnek, és megnyugodhat. Nagy elégedettséggel fog járni az elért célok és a szeretteivel eltöltött idő. Csak hagyja áramlani az energiáját, és élvezzen ki minden meghitt pillanatot a partnerével.

Horoszkópok: