Mit árul el az orrod formája rólad?

Mit árul el az orrod formája rólad?

Képzeld, Jane Haner a világ egyik leghíresebb arcvonásokkal foglalkozó szakértője, aki most The Wisdom of Your Face címmel megírta legújab könyvét. Állítása szerint ugyanis az arc minden egyes apró részlete, akárcsak az orr, sokmindent elárul az ember természetéről, tulajdonságairól, sőt, még a jövőjéről is. Ez alapján pedig most azt is kiderítheted, te melyik típusba tartozol!

1. Núbiai orr

Ez az orrforma, amely a mellékelt fotón is látható egyenes az orr vége lefele hajló, mint egy gyümölcsökkel telt ág. Azok az emberek akiknek ilyen az orrformája kíváncsiak és szókimondóak. Optimisták és szeretnek mindég valami újat tanulni, alázatosak és ez megkülönbözteti őket a többi embertől.

2. Görög orr

Ez az elnevezés a görög szobrászatból ered, az ilyen orr egyenes és hegyes. Azok az emberek akiknek ilyen az orrformájuk intelligensek és pragmatikusok. Hűségesek és megtudják őrizni a titkokat. Inkább meghalnának mintsem megbízhatatlan és pletykás embernek nevezzék őket. Nem állnak szóba olyan emberekkel, aki nem érdemli meg a bizalmukat.

3. Horog formájú orr

Ez az orrforma hasonlít egy madár csőréhez, azok az emberek akiknek az orruk ilyen formájú makacsak és mélyen elgondolkodóak. Dédelgetik az álmaikat és nem riadnak vissza a kockáztatásoktól. A kreatív gondolkodásmódjuk különlegessé teszi őket.

4. Hajlott orr

Ez a forma hasonlít a horog formájú orra, csak ennek a vége még hegyesebb. Akinek ilyen az orrformája, általában kitűnő menedzser, jó vezető. Ezek az emberek jól tudják kezelni a dolgokat, szervezettek, sokan követhetnék a példájukat. Általában üzletemberek, nagyon sokat foglalkoznak a karrierjükkel, de törődnek a szeretteikkel is. Az egyetlen amit nem szeretnek, ha elárulják őket.

5. Pisze orr

Ez a forma rövid és kecses, sok embernek van ilyen orra. Ezek az emberek határozottak és spontán viselkednek, racionálisan kihasználják az időt. Az elhatározásukat az érzelmeik irányítják, de életük folyamán megtanulják azt, hogy mit kell követniük és miről kell lemondaniuk. Általában megszerzik azt amit akarnak.

6. Egyenes orr

Ez az orr fajta széles és kerek végű, egyenesebb mint a többi orr típus. Aki ilyen orral rendelkezi,k az kontrollálni tudja az érzéseit, empatikus, türelmes, nyugodt. Egyetlen esetben borul ki, ha valaki bántja a szeretteit.

7. Homorú orr

Azok az emberek akiknek ilyen az orrformájuk nagyon érzékenyek és jó emberek, soha nem mutatják az érzéseiket a külvilágnak. Ezek az emberek mindig mosolyognak, akkor is mikor nehézségeik támadnak és mindég segítőkészek, ha valakinek szüksége van rájuk.

8. Görbe orr

Az orr egy része kiemelkedik, a teteje pedig kerek. Azok az emberek akiknek ilyen formájú az orruk nagyon egyszerűek, nagyon jó megfigyelők. Ezek az emberek nagyon jó partnerek, mindig gondolkodnak mielőtt véleményt mondanának valakiről.

Forrás: newsline

Ezt árulja el rólad az orrod formája! 7 orrtípus 7 személyiség

Pasizás? Csajozás? Üzletkötés? Emberismeret! Minden helyzetben segít, ha ismered az orrformákat! Ránézel, és azonnal tudod, hogy kivel is állsz szemben! Sőt, ha a tükörbe nézel, akkor is kiderülhet rólad, hogy milyen személyiségjegyek uralják az arcodat! Az orrod ugyanis az arcod ura! Az arcdiagnosztika ősi tudománya segítségedre lesz, ha ezt az egyszerű 7 jelet megjegyzed. Vajon az orrplasztika személyiség változással is jár? A kérdésre választ találsz a cikkben!

Az orrformákat csak 10 év feletti gyermekeknél érdemes nézni, ugyanis az orrunk alakja még eddig az életkorig változhat.

Hegyes orr vagy tömpe orr?

Az orr nem más, mint az „arc uralkodója” – ez a szerv ugrik előre legjobban az arcból. Hegyessége elárulja, hogy viselője, mennyire kíváncsi, vagy éppen mennyire fontos neki mások magánélete, intim szférája. Minél hegyesebb, annál kíváncsibb a viselője, annál jobb analitikus képességekkel és tanulás iránti nyitottsággal bír. A tömpe orrvég azt jelzi inkább, hogy viselője jobban tűri a monotóniát, kitartóbb egy dologban, mint a kíváncsi orrhegyű.

Akkora volt az orra, mint egy érett uborka!

Az orr archoz viszonyított nagysága az életerőt jelképezi. Minél nagyobb valakinek az orra, annál nagyobb az életereje. Minél nagyobb az orra, annál erősebb az önérvényesítő képessége, minél kisebb, annál kevesebb az önbizalma – amit bizonyos esetekben erőszakossággal kompenzálhat.

Nézzük, hogy a hét orrtípus mit jelent – hogyan tárgyaljunk vele, hogyan tegyünk kedvére!

Ha ezeket megjegyzed, akkor minden kommunikációd sokkal könnyebbé válik! Nézd meg a képet, vizsgáld meg a profilodat és megtudod, melyik van a te arcod közepén.

Klasszikus, görög orr

Jó állapotban: érzékeny, érzéki, odafigyel rád.
Rossz állapotban: erőszakos, hisztis, egoista.
Így tárgyalj vele: hass az érzelmeire! Mutasd meg a művészi oldalát a dolgoknak.

Római orr

Jó állapotban: Tudatos, célorientált, jól tud pénzt keresni, kommunikatív.
Rossz állapotban: Túlvállalja magát, nehezen teljesít, herdál, pletykás.
Így tárgyalj vele: Mindenben az észérveket várja – mutass neki táblázatokat és grafikonokat!

Északi orr

Jó állapotban: Nagyon szereti az embereket, kommunikatív, figyelmes, szociálisan érzékeny.
Rossz állapotban: Nagyotmondóvá válhat, kőszívűvé, vagy túl adakozóvá válik, túl sokat beszél, energiavámpír lesz.
Így tárgyalj vele: Mutasd meg neki a dolgok emberi oldalát, éreztesd, hogy a közösség fontos része.

Semita orr

Jó állapotban: Agilis, jó pénzügyi gondolkodó, aktív, kitartó, céltudatos, takarékos.
Rossz állapotban: Zsugori, túlzottan sokat dolgozó, fanatikus.
Így tárgyalj vele: Mutasd az értéket és a megtérülést.

Indián orr

Jó állapotban: Kitartó, tudományos érdeklődésű, természettudományokra nyitott, erős akaratú.
Rossz állapotban: Makacskodó, egy területen kívül semmi nem érdekli, magának való, különc.
Így tárgyalj vele: Azonnali döntést várj tőle, egyenes beszéd amit kedvel!

Mongol orr

Jó állapotban: Gyakorlatias, kissé konzervatív, érték és hagyománytisztelő, kedveli a monoton feladatokat.
Rossz állapotban: Régies, búskomor, befelé forduló, depresszív.
Így tárgyalj vele: Mindent a gyakorlat felől közelíts meg!

Afrikai orr

Jó állapotban: Életigenlő, hedonista, élvezeteket kedvelő, íz-és illat kedvelő, bő életerővel megáldott.
Rossz állapotban: Túlzottan élvhajhász, szexuális túlfűtöttség, falánkság, mohóság.
Így tárgyalj vele: Gyors döntéseket hoz amiket aztán megbán. Engedd hogy legyen egy kis ideje a döntésre, hogy kitartson mellette.

Plasztikai műtét az orron – mit okoz?

A legtöbben egy 3-as típusú, szociális orrot műttetnek maguknak, mert szeretnék, ha a közösség elfogadná őket olyannak, amilyenek. Hogy ebben egy jókora ellentmondás van? Bizony! Az orr viselője gyakran hozzá tud idomulni ahhoz az elváráshoz, amilyenné magát tenni vágyott. Ennek magyarázata, hogy a fentieket tudatalattink ismeri, és ösztönösen úgy viszonyulunk a másik emberhez, ahogy azt első benyomásunkkor a legjobbnak gondoljuk. Amikor a többség úgy viszonyul hozzánk, ahogy azt elvártuk, akkor személyiségünk aszerint tud alakulni. Alapvető karakterünk azonban egy orrplasztikától nem változik meg.

Forrás: harmonet