A tudósok új módszerével megszüntethető a térdfájdalom és visszaáll 100%-os mozgásképességünk

A tudósok új módszerével megszüntethető a térdfájdalom és visszaáll 100%-os mozgásképességünk

Még ha a térded be is van dagadva, meg van sérülve és évek óta fáj, akkor is itt a lehetőség, hogy olyan egészséges legyél, mint egy 20 éves! Mindez annak az új eszköznek a segítségével, amely megerősíti az ízületeket és megszünteti a fájdalmat. Miután felhelyezzük térdünkre, a terhelés azonnal megszűnik az ízületeinken, a térdgyulladás elkezd meggyógyulni. De ez még csak a kezdet!


Prof. Zingler Dávid

A betegek el sem akarták hinni, hogy elég volt 30 nap, hogy a gyenge, fájós térdeik újra egészségesek legyenek. Egy új módszernek köszönhetően a sérült ízület megerősödött, a porc visszaépült. Orvosi kutatások erősítették meg, hogy a „beteg” térd újra olyan erős és egészséges lesz, mint egy 20 évesnél. Egyes páciensek azt állították, hogy úgy érzik, hogy mintha korábban nem is lettek volna gondjaik térdükkel.

Ezt úgy értem:

  • hogy megszűnt a térdükön a duzzanat,
  • mozgásképességük 100%-ban visszatért,
  • izmaik megerősödtek – megvédi az ízületeket a további sérülések kialakulásától,
  • megszűnt térdfájdalmuk – még intenzív fizikai erőfeszítés után is

Amennyiben sikerül a térdízületben visszaállítani az ízületi folyadékot, akkor javul az ízületi porc mozgásképessége, gyorsan regenerálódnak, visszaépülnek ízületeink.

Mindez egy egyszerű módszernek köszönhetően, amely a térdproblémák 90%-át képes megszüntetni

Ez a cikk azoknak szól, akiknek mozgásszervi gondjaik vannak, fáj a térdük és félnek a műtéttől.

Ahogyan a tudomány legújabb eredményei is mutatják, mindegy, hogy mi okozza a térdfájdalmat, hogy az az ízületi porc elhasználódása vagy baleset következménye, most újra élvezheted az erős, egészséges térdek adta örömöt akár 50, 60 vagy 70 év felett is.

Mindez genfi ortopéd szakemberek felfedezésének köszönhető, akik létrehoztak egy mágneses stabilizátort, amely javítja a vérkeringést és megszünteti az ízületi gyulladást. Hatása térdfájdalom esetén olyan hatékony, hogy a páciensek „a térdgyógyítás csodájának” nevezik.

Ahelyett, hogy ismeretlen forrásból osztanék meg veled információkat, engedd meg, hogy átadjam a lehetőséget Zingler Dávid professzornak, a Knee Active Plus (250 gaussos mágneses hullámokat kibocsájtó) mágneses térdstabilizátor megalkotójának.

Zingler professzor a következőképpen nyilatkozik ennek a módszernek a hatásáról:

A mágneses stabilizátor komplex hatással rendelkezik. Először rögzíti a térdet, levéve a terhet a gyenge ízületről. Ezután a szalagban található speciális mágneseknek köszönhetően 250 gaussos erősségű mágneses hullámok keletkeznek. Javul a vérkeringés, a térd állandó regeneráció alatt lesz a sejtek szintén. Ennek a folyamatnak a hatására a gyulladás megszűnik, az ízületi porcba eljutnak a megfelelő tápanyagok, ezáltal regenerálódik.

A szalag felhelyezése után a térd elülső részén a puha sejtek körül tápláló réteg alakul ki. Nem terheli meg a térdet, csakis az ízületen fejti ki hatását, táplálja annak szerkezetét. Megszünteti a duzzanatot és a arthrosis miatt kialakult egyéb kellemetlenségeket, az ínszalaggyulladást és a chondromalaciát (a térdkalács ízületi porcának eldeformálódása).

térdkalács a fájdalom központja térdszalag térdkalács a fájdalom központja térdszalag

A fájdalom szinte azonnal megszűnik. A páciensek röntgenfelvételein pontosan látszik, hogy a Knee Active Plus mágneses szalag használatával a gyulladás és a duzzanat 2-szer kisebb lesz, mint 48 órával azelőtt.

Ha már a fájdalomról van szó… a pácienseimnek a Knee Active Plus használatát ajánlottam krém vagy kenőcs nélkül. A kezelés első hete után már észre is vették az első változásokat, nyugodtan tudtak dolgozni, lépcsőzni, fájdalommentesen tudták elvégezni mindennapi tevékenységeiket.

Természetesen Te döntesz. Hagyhatod, hogy a térded hétről hétre egyre rosszabb állapotban legyen és végül műteni kelljen. Vagy meg is erősítheted és regenerálhatod ennek az egyszerű eszköznek köszönhetően. Aztán… majd csak figyeled, ahogy napról napra egyre boldogabb leszel a fájdalom hiánya miatt, a térdeden lévő duzzanat pedig egyre kisebb lesz.

Zingler professzor azonban egy dologra figyelmeztet… Amennyiben nem kezdesz el tenni valamit gyorsan, akkor a térdeid egyre gyengébbek lesznek, egyre jobban bedagadnak, egyre több vizet szívnak magukba, a legkisebb mozdulat is fájni fog. Végül olyan rossz helyzetben leszel, hogy 200-300 métert sem tudsz megtenni erős fájdalomcsillapítók nélkül… ekkor már túl késő lesz, hogy megmentsd…

Azonban ennél még van egy nagyobb veszély is. Amennyiben nem a megfelelő módszert választod (a meniszkusz vagy a térdkalács eltávolítása, protézis beültetése), akkor igazán nehéz élet és sok-sok operáció vár rád. Fölöslegesen fogsz szenvedni.

Ha azonban ehelyett a Knee Active Plus-t fogod viselni már MOST, akkor az elkövetkező 30 napban térdízületed megerősödik, a térded belsejében lévő minden elem állapota javulni fog. A térded, a térdkalácsod és az izmok megfelelően fognak működni, így a mozgás könnyeden megy majd, fájdalom nélkül, roppanások nélkül.

Minek vesztegessük a pénzt és egészségünket olyan kezelésekre, amelyek hatástalanok, ha a sérült térded egy biztos módszerrel is rendbe hozhatjuk? Műtét nélkül. Több ezer forintot spórolhatsz meg!

Főleg, hogy a Knee Active Plus most akciós, a gyártó pedig 100%-os garanciát vállal. Amennyiben a térdfájdalmad nem szűnik meg, nem tűnik el a duzzadás vagy a gyártó által ígért bármely hatást nem érnéd el, akkor visszakapod teljes befizetésed további kérdések feltétele nélkül.

A Knee Active Plus mágneses stabilizátor a legjobb dolog, amely a térdeddel történhet. Olyan anyagból készül, amely nem irritálja a lábfejet, nem kezdi ki a bőrt, automatikusan illeszkedik minden lábformához. Segítségével már több ezer páciensnek sikerült megszabadulnia a fájdalomtól és visszaszereznie régi mozgásképességét. Ezért nem értem… Miért ne tennéd meg te is? Főleg, hogy nincs is RIZIKÓ!

Ez így elég fair, nem? Ha igen, akkor nem érdemes törődni a lábaddal, hogy elkerüld a műtétet és megszüntesd a fájdalmat akár már MA? Mindez igen egyszerű, elég annyi, hogy…

Forrás: terd-ne-bantsd.com