Hogyan enyhítse az ízületi fájdalmakat

Hogyan enyhítse az ízületi fájdalmakat

A csigolya- és az ízületi problémák közvetlen utat nyitnak a rokkantság felé! Miért nincsenek hatékony porcvédők?

A gerinccsigolyák és ízületi betegségek kezelésére szolgáló új generációs kondenzproteinek nem találhatók a gyógyszertárakban.

Szavér G.

Szavér Gábor- vezető reumatológus Magyarországon

83 éves vagyok, ebből 37 évig térdízületi gyulladásban szenvedtem, és csak most tudom, milyen érzés újra egészségesnek lenni! Nem csináltam semmi különöset vagy egyedit. Csak külföldre mentem az ünnepek alatt, és meglátogattam egy közönséges gyógyszertárat, ahol megvettem egy porcerősítőt a csigolyák és az ízületek kezelésére, ami megszabadított a térdízületek szövődményeitől. Jelen pillanatban már alig használom a krémet, mert a fájdalom nem zavar engem és képes vagyok járni különösebb nehézségek nélkül.

Minden civilizált országban minden gyógyszertár kínál hatékony porcvédőket

Az egyik műsoromban megkérdeztem Kasza Tamarát, a Reumatológusok Egyesületének volt vezetőjét, hogy miért nem engedélyezi az egyesület az új generációs porcvédők hazánkba történő behozatalát, miért nem akarja, hogy ez a gyógyszer nyilvánosan hozzáférhető legyen.

Kasza T. / MII

– Kasza Tamara: “Ha az ízületeket ugyanolyan könnyen kezelnék, mint a náthát, a nagy gyógyszeripari szektor elpusztulna és a közegészségügyi klinikák láncolata eltűnne. Kinek kellene akkor Arva vagy Prednizolone!

Nem álltam készen arra, hogy ezt a választ halljam, és nagyon örülök, hogy a közelmúltban leváltották. Véleményem szerint egy ilyen helyzetben lévő személynek törődnie kell az emberek jólétével. Kasza, amint később megtudtam, érdekelt volt a gyógyszeriparban, gyártott és forgalmazott gyógyászati krémeket az ízületekhez, minél jobban támogatta ezeket a krémeket, annál jobb több a jövedelme.

Nemrégiben egy újabb interjút készítettem a Reumatológusok Egyesületének új vezetőjével, Szabó Erzsébettel:

Szabó E. / MII

– Szabó E.:

Miután elfogadtam ezt a pozíciót, én, a Rózsa Doktor Központtal együtt megpróbáltam megváltoztatni a helyzetet és segíteni az ortopédiai problémákkal küzdő embereken. Meg kell érteni, hogy nem tudjuk irányítani a magánklinikákat és a gyógyszertárakat. Igaz, nem olyan régen végül nagy áttörést értünk el. A “Nem a fájdalomra” projekt keretében, amely véleményem szerint már nagy változásokat hoz a hazánkban, hozzáférést kaptunk az innovatív, új „BeezMax” orvossághoz. Az a helyzet, hogy a termelést és forgalmazást volt kollégám ellehetetlenítette. Az összes megtermelt mennyiség Európában, Keleten és az USA-ban is elfogyott. Végül olyan szerződéseket hoztunk létre, amelyek lehetővé tették kutatócsoportjaink számára, hogy csatlakozzanak a “BeezMax” porcerősítő fejlesztési programjához. Így elérhetővé vált nekünk is.

A porcerősítő hatóanyaga aktív természetes anyagok összetétele, amelyek feloldódnak a véráramba a bőrön keresztül a krém alkalmazása során. A „BeezMax” összetevőinek listáján nem csak a bevált és validált komponensek találhatók, hanem az európai és amerikai piacok innovációja – a metil-szulfonil-metán – egy áttörés az ízületek kezelésében. Nemcsak enyhíti a csigolyák és az ízületek problémáit, de megelőző hatást is kifejt.

A krém újraindítja a szervezetet, és bekapcsolja a sérült sejtek regenerálódási folyamatát. Ez azt jelenti, hogy megszünteti a fájdalmat és egyidejűleg elősegíti az egészséges ízületeket. Ennek eredményeképpen a beteg teljesen egészséges emberré válik, ahelyett, hogy átmenetileg tűnnének el a tünetek, mint a legtöbb gyógyszernél. A „BeezMax” újraindítja a szervezet rendszereit és megállítja a fájdalomszindrómát. Már az első hét után nagy enyhülést érezhet a beteg a tüneteiben. Egy-két hónapon belül a kezelés befejeződik, és a betegség megszűnik. A fontos rész itt a tünetek visszatérésének megakadályozása, ezért még a tünetek eltűnése után is ajánlatos egy másik kezelést alkalmazni.

Az ízületek vagy a csigolyák bármilyen betegségét lehet kezelni „BeezMax” használatával: arthrosis, ízületi gyulladás, isiász, reuma, radiculitis, osteochondrosis, gerinclemezek elmozdulása, kyphosis, coxarthrosis stb. Ráadásul felhasználható zsírdaganatok, sérülések, törések és ficamok kezelésére.
A mai napig a „BeezMax” az egyetlen olyan gyógyszer, melynek egyedülálló összetétele segíthet az ízületek egészségének megvédésében. Semmilyen más termék nincs olyan hatékony.

Szavér G.: Tehát most már elérhető Magyarországon, igaz? Hol készül ez a porcerősítő?

Igen, manapság megvásárolható a „BeezMax” Magyarországon. A projekthez való csatlakozás lehetővé teszi számunkra, hogy megkapjuk az összes szükséges igazolást és engedélyt az orvosság előállításához. Ezért foglalkoztatunk néhány megbízható gyárat és importálunk nyersanyagokat Európából.

Emellett a közegészségügyi intézet úgy határozott, hogy támogatja a programot, és fedezi a szállítás árát. Így a krém fele annyiba kerül országunkban, mint bárhol máshol.

Szavér G.: Hol vehetik meg az emberek a krémet?

Mivel a „BeezMax” termelési volumene a jelen pillanatban alacsony, a vásárlás csak a projekt hivatalos honlapján található helyi aloldalon végezhető el. Megpróbáltunk egyeztetni a gyógyszertárakkal, de nem akarták a terméket ajánlott áron eladni. Az üzletemberek jó jövedelmet akarnak tudni a zsebükben, miközben mi azt szeretnénk, hogy a krém mindenki számára megfizethető legyen. Ezért döntöttünk úgy, hogy online értékesítéseket szervezünk, így nagyon alacsonyan tudjuk tartani az árat.

Most, bárki, akinek szüksége van rá megrendelheti a „BeezMax” krémet . A kézbesítés postai úton vagy futárszolgálattal történik, az átvételkor fizetendő. A krém alkalmazása egyszerű és nem igényel segítséget.

Tovább a hivatalos weboldalra >>

– Szavér G.: Erzsébet, meg tudná velünk osztani a „BeezMax” krém használatát?

Nagyon könnyű. A kezelés minimális hossza egy hónap, naponta háromszor ajánlott. Ez segít a fájdalom megszüntetésében és a regeneráló folyamatok beindításában. Én személy szerint azt javaslom, hogy érdemes folytatni még egy hónapot, napi két alkalmazással. Különösen súlyos ortopédiai rendellenességek esetén biztosítani kell a pozitív eredményt, és elkerülni kell a kiújulást, így a beteg hosszú távon elfelejtheti a szenvedést, akár örökké.

– Szavér G.: Igen, pontosan ezt a porcerősítőt használtam én is.
Miután egy csomó barátom és kollégám kipróbálta, mindannyian véget vetettek a problémáknak. Most már a krém könnyen hozzáférhető, és az ár kétszer alacsonyabb, ez azt jelenti, hogy még sok ember kap megfelelő kezelést. Megszabadulhat az ízületi problémáktól. Azután, hogy kevesebb mint egy éve Magyarországra került, a „BeezMax” forradalmi változást hozott.
A krém bizonyított hatékonysága nagyon jó hírnévnek örvend népszerű TV-csillagok, énekesek, sportolók és politikusok között, akiknek egy vagy több ortopédiai problémája volt. Sokan használják a „BeezMax” krémet megelőzőzésképpen is, mert mindannyian tudjuk, hogy ezek azok az emberek, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy betegek legyenek.

– Szabó E.: Mindent megtettünk, hogy bevezessük a „BeezMax”-ot Magyarországon. De sajnos nem tudjuk teljesen ingyen adni, bár az ár nagyon alacsony. Ez azt jelenti, hogy minden Önökön múlik!
Apropó, a honlap olvasói a „BeezMax” vásárlásakor ajándékot is kapnak!

Forrás: myplasticlegs.com