Rejtett veszély: Tudja meg a szörnyű igazságot a gombáról, mielőtt elveszítené a körmeit!

Rejtett veszély
Tudja meg a szörnyű igazságot a gombáról, mielőtt elveszítené a körmeit!

Üdv! A nevem Zsuzsanna, és Kőszegen lakom.

Három évvel ezelőtt a férjem elkapott egy látszólag veszélytelen betegséget, amelynek neve körömgomba!

Sok ember szenved a körömgomba enyhébb formájától és még csak nem is tud róla!

A lehetséges következményekkel sincsenek tisztában. Azonban tapasztalataink alapján kijelenthetjük, hogy ezek a következmények IJESZTŐEK.

Minden olyan ártatlanul kezdődött, hogy nem is foglalkoztunk vele!

A gombafertőzés bármikor kialakulhat. Stressz, közönséges nátha, legyengült immunrendszer. A férjem esetében is ugyanígy volt. Megfázott, és egy héttel később felfedeztük az első TÜNETEKET:

 • A lábai elkezdtek dagadni, főleg, amikor vízbe rakta őket
 • Hámlani kezdett a bőre
 • A lába büdös lett
 • A lábujjkörme megsárgult és az ujja elkezdett fájni.

A férjem lába a gyógyszertári kenőcsökkel való “kezelés” után

HA VALAHA IS ÉSZREVETT MÁR HASONLÓ TÜNETEKET, NE KERESSEN KIFOGÁSOKAT – EZ AZ ESETEK 95%-BAN AZT JELENTI, HOGY ÖNNEK GOMBÁJA VAN, ÉS AZONNAL CSELEKEDNIE KELL!

A férjem nem cselekedett azonnal – de én már gondoltam a lehetséges következményekre, és bekentem szalicilsavas kenőccsel a lábkörmeit.

“Nagyanyáink ezt használták, tehát lehet, hogy használ!”

Ez a “lehet” hogy használ kezelés nem igazán működött az ő esetében, és egy idő után kénytelen volt elmenni az orvoshoz. Az orvos teljesen eltávolította a körömlemezét.

Azt hiszik, használt?

Egy évvel később teljesen visszanőtt a körme, de a gomba csak még rosszabb lett !

A körmei úgy néztek ki, mint egy rakás trágya. Majdnem elhánytam magam, amikor megláttam, de ő még rosszabbul érezte magát miatta. A lába irtózatosan büdös volt. AZ ORVOSOK EGYÁLTALÁN NEM SEGÍTETTEK – egyetlen dolgot javasoltak, hogy távolíttassa el a körmét ismét.

Mi értelme van, ha a gomba mindig kiújul?

Megmondom egyenesen.

A GYÓGYSZERTÁRAKBAN NEM KAPHATÓ OLYAN KÉSZÍTMÉNY, AMELY HATÁSOSAN KEZELNÉ A GOMBÁT.

Ezek a termékek csupán elfedik a tüneteket vagy csak “időlegesen elnyomják ” azokat, de egy kis idő elteltével a fertőzés kiújul. Megmutatom az igazságot az összes ilyen termékről, amelyeket az orvosok a férjemnek felírtak. Egy vagyont költöttünk ezekre a termékekre, de SEMMIT SEM ÉRT

A lehetőség – szisztémás gyógyszerek

Ezek a gyógyszerek “elpusztítják” a gombát, de azt senki nem mondja el nekünk, milyen gyorsan teszik tönkre a májat is!

Tulajdonképpen ezek a gyógyszerek olyanok, mint a patkányméreg, amely megmérgezi a szervezetünket – csak kisebb dózisokban alkalmazva.

B lehetőség – cseppek és lakkok

Azt gondoltam, hogy ez lesz az egyetlen kezelési mód a férjem számára, de aztán kialakult nála egy RETTENETES ALLERGIÁS REAKCIÓ. Mint kiderült, ez egyáltalán nem szokatlan, ugyanis ahogy valaki elkezd egy gombaölő készítményt alkalmazni a lábán, a szervezet toxikus mérgezést kap. Egyesek egyszerűen érzékenyebbek, míg mások tovább bírják.

Olvastam cikkeket az interneten és beszéltem gombafertőzéstől szenvedő emberekkel. A legtöbbüknek ugyanilyen allergiás reakciója volt, mint a férjemnek, MÉGIS MÉG MINDIG ÁRULJÁK EZEKET A GYÓGYSZEREKET!!!

Amíg ezeket a készítményeket használtuk, a férjemnek antihisztamint is szednie kellett orvosi javaslatra, aminek az eredménye az lett, hogy kórházba került mérgezéssel! Hála Istennek minden jól végződött, de nem segítettek nekünk a gomba elleni harcban. Azt javasolták, hogy újra próbáljuk ki a népi gyógymódokat!

Népi gyógymódok! Egy pasinak, akinek így néz ki a körme! És ez a 21 századi egészségügy

A férjem nem bírta tovább elviselni a fájdalmat, ezért saját maga szedte le a körömlemezt.

Történetünk nem egyedi. Sok embert láttam a kórházban kéz- és lábgombával! Sőt, ezek között voltak férfiak és nők, fiatalok és öregek egyaránt.

HOGYAN LEHET MEGSZABADULNI A GOMBÁTÓL?

Az elejétől fogva tudtam, hogy rajtam kívül senki sem fog segíteni a férjemnek. Rengeteg információt elolvastam a gombásodásról és egy ponton elkezdtem információkat keresni a gombafertőzés stádiumairól az Interneten és arról, hogyan kezelhető a CIVILIZÁLT világban.

Kiderült, hogy a nyugati országok az EGYETLEN BIZTONSÁGOS gombaellenes készítményt használják, amelynek neve Onycosolve. A piacon kapható leghatásosabb gombaellenes terméknek tartják. Nem importként kerül az országba (persze a magyar gyógyszermaffia elárasztotta az összes gyógyszertárat a hatástalan és káros termékeivel).

Részletesen tanulmányoztam az összes kutatást, esettanulmányt és felmérést, és arra a következtetésre jutottam, hogy ennek a készítménynek számos hatása van:

 • Elpusztítja az összes ismert és káros gombafajtát.
 • Enyhíti a viszketést, a fájdalmat és az irritációt.
 • 100%-os hatékonysággal fertőtlenít.
 • Lokalizálja a gyulladásos területeket (megakadályozza a fertőzés továbbterjedését).
 • Visszaállítja a fertőzés következtében sérült sejteket.
 • Megszünteti a fertőzés által okozott szagot.
 • A bőr megkapja a szükséges táplálékot, ami megkönnyíti a fertőzés elleni küzdelmet.

Az Onycosolve-ról BŐVEBB INFORMÁCIÓ ITT TALÁLHATÓ >>> Hivatalos weboldal

Az összetevők az Onycosolve gombaellenes készítményben GARANTÁLJÁK a teljes biztonságot. A készítménynek nincs mellékhatása! Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, amelyek kölcsönösen erősítik egymást. Ez a kombinált hatás teljes helyreállítást tesz lehetővé.

Ezért az emberek a fertőzés bármilyen stádiumában alkalmazhatják.

Körömgomba – csak egy ok arra, hogy használja az Onycosolve-ot. Ezenkívül alkalmas a legtöbb ismert gombás fertőzés kezelésére, mint például a sömör.

Hála Istennek, megtaláltam a hivatalos szállítót Magyarországon. Azonnal megrendeltem a terméket és négy nap múlva megkaptuk a csomagot.

Megkezdtük a férjem előrehaladott stádiumban lévő gombás fertőzésének kezelését. Az Onycosolve a mi MEGMENTŐNK! El sem tudom képzelni, meddig kellett volna KÜSZKÖDNIE, ha nem találtam volna rá erre a készítményre. A férjem néhány hét múlva jobban lett, és egy hónap múlva az előrehaladott gombás fertőzés teljesen megszűnt. Hosszú idő (2,5 év) óta először.

Észrevettük, hogy most már sima, tiszta és egészséges körmei nőnek!

Preto, MINDENKINEK AZT TANÁCSOLOM, AKI VALAHA IS ÁTMENT EGY ILYEN SZÖRNYŰSÉGEN, hogy:

NE PAZAROLJANAK IDŐT HASZONTALAN KEZELÉSEKRE! És ne várjanak addig, amíg a fertőzés előrehaladott stádiumba lép, amikor már a körömeltávolítás az egyetlen megoldás.

Megadom a szállító elérhetőségét megelőzés céljából (higgyenek nekem: jobb, ha ki sem alakul ez a probléma). Ettől a szállítótól kaptam a terméket, amely azonnal segített nekünk – ezek a hivatalos szállító weboldalai :

Az összes tanúsítvány elérhető az Interneten – kétszer is ellenőriztem. Többet nem is kell mondanom, mert a készítmény 100%-ban hatékony és biztonságos, és az eredmények magukért beszélnek!

Vigyázzanak magukra és az egészségükre.
Remélem, tudtam segíteni!

Forrás: www.mylegsareperfect-mag.com