Mit mutat a tenyered? – Tedd össze a két szétnyitott tenyered

Mit mutat a tenyered?
Tedd össze a két szétnyitott tenyered

Tedd össze a két szétnyitott tenyered. Úgy tedd egymás mellé a tenyereidet, hogy azok párhuzamosak legyenek egymással.

Fontos, hogy egyenesen tartsd a tenyereidet, hogy elkerült az olvasási hibákat.

Három lehetőséget kaphatsz, lássuk melyek ezek:

Folytonos, egyenes vonal:

Ha ilyen tenyered van, akkor egy kiegyensúlyozott személy vagy. Intelligens és szervezett vagy. Minden terved előbb utóbb sikerülni fog, mert ambíciós vagy, aki semmit sem ad fel egykönnyen, minden sikeréért keményen megküzd. Szerelmi életed is pont olyan, amilyen te magad vagy, jól megszervezett. Egy problémára készülj fel: ha kevésbé harmonikus személlyel hoz össze a sors, könnyen felborulhat ez a harmónia.

A jobb kezeden lévő vonal magasabban van, mint a bal kezeden:

Bölcs ember vagy, aki igencsak tud szeretni. Nálad sokkal érettebb emberek vonzanak, velük találod meg csak igazán a közös hangot. Le tudod venni a lábáról a másik nemet, mert van benned egy vonzalom, aminek nem tudnak az emberek ellenállni. Szenvedélyesen szeretsz és mindig kész vagy a kompromisszumra. De vigyázz: ne csak a szívedre hallgass, ha fontos döntések előtt állsz! Kérd ki mások tanácsát is, akik sokkal objektíven látják a helyzetet, mint te.

A bal kezeden lévő vonal magasabban van, mint a jobb kezeden:

Igen szenvedélyes és érzékeny ember vagy, de ne félj kimutatni érzéseidet partnered iránt. Sokan félreértenek, zárkózottnak gondolnak, pedig csak szeretsz mérlegelni. Az élettapasztalatod meghozza majd a bölcsességet! Az átlagosnál hajlamosabb vagy depresszióba esni, ha valami nem úgy sikerül, ahogy tervezted. Lendülj túl a nehézségeken, és ne nyúlj nyugtatóhoz és különféle élvezeti szerekhez ezek elfeledtetésére. Könnyen kialakulhat a függőség!

Forrás: femzine

Talpmasszázs és reflexológia jótékony hatásai >>

Tenyeredben a múltad és a jövőd

A tenyérjósok szerint a bal kezed a képességeidről, a lehetőségeidről árulkodik, míg a jobb tenyered megmutatja, mit kezdhetsz a születésedkor kapott adottságokkal.
A bal tenyér tehát a múltat, a jobb tenyér a jelent és a jövőt mutatja meg.