Az univerzum üzen Neled!

Az univerzum üzen Neled!

8 jel, hogy a felsőbb éned fel akarja hívni valamire a figyelmedet

Mivel tudjuk, hogy a felsőbb énünk „odafent” van és Istenhez hasonlóan mindent lát és tud velünk kapcsolatban, vagyis képes bennünket figyelmeztetni is, illetve terelni. Ehhez pedig jeleket küld felénk és megpróbálja felhívni valamire a figyelmünket, amit meg kellene tennünk, mert az szolgálja a fejlődésünket vagy a céljaink elérését. Ehhez pedig a következő módszereket használhatja…

1. Sűrűn találkozol a 11:11-el vagy más ismétlődő számokkal

Amikor csak ránézel az órára vagy akár egy számlára, mindig a 11:11 köszön vissza, vagy más ismétlődő számok? 22:22? Elhiheted, ez nem a véletlennek köszönhető. Egyfelől ez egy jelzés a felsőbb énedtől, hogy már a háttérben zajlanak az események és nagy változások előtt állsz, hogy hamarosan aktivizálódni fogsz és mozgásba kell lendülnöd ahhoz, hogy beteljesítsd az életfeladatodat. Másfelől arra int a felsőbbrendű éned, hogy valamit észre kellene venned.

2. Változtatni akarsz az emberi kapcsolataidon

Rád tör az ellenállhatatlan vágy, hogy most már rendbe tedd a kapcsolataidat? Kitörlöd azoknak az ismerősöknek a számát, akikkel ezer éve nem beszéltél? Lezárod azokat a kapcsolataidat, amelyek nem életképesek, csak „lógnak a levegőben”? Vagy azokat, ahol lehúznak vagy kihasználnak téged? Ez bizony a felsőbbrendű éned javaslata, mert látja, hogy ezek a viszonyok visszahúznak, akadályoznak és nem tudsz tőlük haladni. Nem is az a baj hogy nem jártok egy úton, de még csak nem is támogatnak téged. Jobb őket elengedni és teret engedni azoknak az új személyeknek, akikkel már egy rezgésszinten leszel. Éppen ezért az is érthető, ha keresni kezded a hozzád hasonló embereket.

3. Több időt szeretnél egyedül tölteni

Amikor keresni kezded a lehetőségeket hogy végre magadban legyél, csendben és egyedül, akkor a felsőbb éned akaratát hajtod végre. Ezáltal próbál magához húzni, hogy „gyere, beszélgessünk kicsit”. Hiszen mikor egymagad vagy, meditatív állapotba kerülhetsz, megnyílhatsz az irányába, ami által meghallhatod felsőbbrendű éned szavait még akkor is, ha azok úgy tűnnek, mintha a fejedből kipattant gondolatok, ötletek lennének. Érthető, hiszen a felsőbbrendű éned és a jelen tudatod is te magad vagy.

4. Érzed, hogy meditálnod kell

Akár rendszeresen meditálsz, akár ritkábban, megnövekedhet a vágy a meditáció iránt. Ilyenkor szabályosan a felsőbb éned üzen, csalogat, mert relaxált állapotban könnyebben lép veled kapcsolatba, adja tudtodra, mit kellene tenned. Segít tisztábban látni, megérteni a céljaidat és önmagadat is, hogy esetleg min kellene változtatnod.

5. Környezetet kell váltanod

Egyik napról a másikra rád tört a vágy, hogy munkahelyet vagy lakhelyet válts? Hogy külföldre menj vagy másik helyre költözz? Talán csak egy fellángolás, de ha több nap múlva is érzed, akkor bizony a felsőbbrendű éned üzen, mert utat kíván mutatni neked. Így akár rávenni, hogy odamenj, ahol lenned kell, mert találkoznod kell ott valakivel vagy meg kell tenned valamit. Az események irányába akar téged lökni.

6. Élénk vagy visszatérő álmaid vannak

Olyanokat álmodsz, hogy ébredés után csak lesel? Tele van izgalmas fordulatokkal, kalandokkal, mintha egy mozifilmben lennél? Különös szimbólumokkal, színekkel álmodsz? Netán már napok óta folyton ugyanazt álmodod? Minden olyan valóságos? Áss mélyére álmaidnak, mert a felsőbb éned azokba rejtette üzenetét! Így próbálja közölni veled, hogy merre menj tovább vagy mit kellene megtenned.

7. Mindenáron utazni szeretnél

Benne van a kóbor áram a lábadban, hogy menni akarsz. Nem bírsz a fenekeden maradni, minden gondolatodat az tölti ki, hogy eltűnj pár napra a hegyekbe vagy akár külföldre egy hétre. Lehet, hogy csak nagyon szeretnél pihenni, kikapcsolódni, kiszakadni a mindennapokból… Vagy a felsőbbrendű éned igyekszik vadul terelni téged, hogy kelj újra, mert új tapasztalás vár rád. Itt is igaz lehet, hogy valakivel találkoznod kell, meg kell élned egy bizonyos eseményt és ehhez az kell, hogy egyfajta zarándokutat tegyél.

8. Rossz, vagy „történni fog valami” érzésed van

Biztos érezted már a te is egyszer-kétszer a zsigereidben, hogy valami rossz fog történni vagy egyszerűen történni fog valami. A felsőbb éned nyomta meg benned az alarmot, hogy készülj fel, mert vihar közeleg vagy egyáltalán valamilyen jelentős esemény. Ilyenkor mindig próbáld meg kibogarászni, hogy vajon mit érzel, mivel, kivel kapcsolatos lesz az esemény. Meditálj, fókuszálj rá, csak ne menj el az érzés mellett! Mellette készülj fel, relaxálj, aktivizáld a képességeidet, hogy teljes harci díszben fogadhasd az eseményeket!

Mi az a felsőbb én?

Gyakran találkozni a kifejezéssel: Felsőbb Én. Felsőbbrendű Én. Felsőbb tudat. De pontosan mit is jelent?

Van, hogy az ember akkor ért meg egy dolgot, amikor annak eljön az ideje. Erről egy kedves barátom jut eszembe aki elmesélte, hogy éveken át volt egy könyv a polcán amit megpróbált elolvasni, de egy szót sem értett belőle. Természetesen nem azért, mert egy csekély értelmű medvebocs, hanem a könyv spirituális szerzője kissé magasabb szinten fogalmazott. Bizonyára azért is hogy az értse meg, akinek értenie kell. Szóval eltelt pár év, a barátom újra elővette a könyvet és láss csodát, minden szavát megértette! No, ilyen a „Felsőbb Én” dolog, meg valójában az összes többi is. Ám maradjunk még a nevezett Felsőbb Énünknél, amiről manapság egyre többször esik szó, és kezdjük ezzel.

Minden ember hármasságokból áll

Test-lélek-szellem. Tudat szintjén pedig: tudattalan, avagy tudat alatti – jelen tudat (mondjuk hívjuk így) – felsőbb tudat, alias Felsőbb Én.

Ezek nem tőlünk különálló dolgok, hanem minddel összeköttetésben állunk, egybe vagyunk „fűzve”.

Úgy képzeld el, mintha zsinóron lennél összekötve velük és a láthatatlan síkok elválasztanának tőlük. Lehet hogy nem látod, nem érzed őket, de ott vannak.

Régen persze nem így volt. Mondják, hogy az atlantiszi időkben még a másik kettő tudatunkkal napi szintű kapcsolatban álltunk, csak aztán jött a büntetés az egoizmusért, de nem elszakadtunk, hanem bezárultak előttünk ezek a tudatok. Akár Atlantiszról származik ez a tudás, akár nem, nem új keletű a világban, mivel több más kultúra is ezt a nézetet vallja, illetve vallotta, mint a maják vagy a Hawaii-szigeteken élő kahunák. Ráadásul ezen kultúrák szerint több dimenziós lények vagyunk, több élettel, és megint nem a Slidersnek meg a Csillagkapunak köszönhető az a nézet, miszerint léteznek párhuzamos világok, ahol ugyanígy működik a hármas rendszer.

Ahol a Felsőbb Én (amott a magasban) van, ott nincs tér és idő, csak egység. Ergo minden Felsőbb Én (és tudattalan is) kapcsolatban áll egymással. Vagyis több Felső Énünk is van és az összes létező tudat összekapcsolódik Istennel, a Logosszal, az univerzummal, bárhogy is akarod hívni. Ezek után tudod mi a pláne? Hogy nem csak a saját Felsőbb Tudatoddal képes kommunikálni, hanem másokéval is. Egy óriási chathálózat van az Égben. Zseniális. De ez most így olyan tömény lehet, mint amikor kirohadnak az ember fogai a baklavától, szóval térjünk csak a vissza a legközelebbi, jelenlegi életünkhöz tartozó Felsőbb Énünkhöz. Ha már síkok…

A tudattalan és a Felsőbb Én más-más síkon található.

Leegyszerűsítve: az egyik lent, a másik fent. Az egyik a mélyről jövő dolgokat adja, a másik a magas labdát. Röviden tömören a Felsőbb Éned, a te isteni, égi részed, aki természetesen mindent tud. Tudja mi a sorsod, az életfeladatod, jobban ismer önmagadnál. Tudja mikor és mire van szükséged. Amikor éppen nyitott vagy rá – pl. álmodban – még súg is neked, vagy erőteljes megérzéseket küld. Van, aki könnyebben kapcsolatba kerül vele, míg mások egész életüket úgy élik le, hogy „szándékosan” nem kerülnek vele kapcsolatba. Attól még az Én súg nekik, csak nem tudják, hogy tőle jön az infó. Tehát, nem kell médiumnak lenni ahhoz, hogy felvedd a kapcsolatot a Felsőbb Éneddel.

Mivel nem kell hozzá különleges képesség, hiszen alapból kapcsolatban állsz vele, max hangyás az adás. Egyszerűen kapcsolódni kell hozzá tudatosan. Használhatsz hozzá meditációs vagy más gyakorlatot, és kezdd figyelni, hogy egyre többször kapod a belső útmutatást, tisztább gondolataid vannak. Sőt, néha olyan, mintha nem is a te gondolataid lennének, de mégis feltétlenül megbízol bennük. De gondolatok mellett jöhetnek tiszta álmok, képek, látomások is.

A Felsőbb Én segíteni akar sorsod, küldetésed beteljesítésében. Meg amúgy is, ha már mindent lát, időnként miért ne segítene. Úgyhogy tedd tudatosabbá az életedet a Felsőbb Tudatod segítségével!

7 figyelmeztető jel, amit akkor küld az Univerzum,
ha nem vagy összhangban a Felsőbb Éneddel

Az Univerzum mindig kommunikál mindannyiunkkal, függetlenül attól, hogy vallásosak vagyunk-e vagy sem. Van pár figyelmeztető jel, amelyet az Univerzum akkor küld, ha nem vagy összhangban a Felsőbb Éneddel. Ez is lehet az oka annak, ha azt érzed: mostanában nem vagy önmagad.

Nincs korlátozás arra nézve, hogy az Univerzum miként tud csatlakozni hozzánk. Bármilyen csatornán keresztül üzenhet. Meglehet, hogy a küzdelmek vagy azok a blokkok amelyekkel állandóan találkozol a Világegyetem jelei lehetnek, amelyek azt mondják neked, hogy rossz úton jársz.

A következő 7 figyelmeztető jelet akkor küldi az Univerzum, ha nem vagy összhangban a Felsőbb Éneddel:

1. Sokszor van rossz érzésed

Van, amikor egyszerűen nyugtalannak, tehetetlennek érzed magad. Talán még a gyomrod is forog és nincs köze a fizikai állapotodhoz. Bárhová is mész, ott van ez a megmagyarázhatatlan érzés, mintha valami rossz történne. Szorongás és stressz uralkodik el rajtad, és kizárhatod azt, hogy a lelki állapotodhoz van köze. A gyomorból eredő megérzést sosem szabad figyelmen kívül hagyni!

2. Elveszítesz dolgokat

Amikor elveszítesz valami értékeset, az azt jelenti: újra kell értékelni az életedet és tudatosabbnak kellene lenned.

Ha pedig valaki elvett tőled valamit, az arra utalhat, hogy fel kellene ébredned abból az állapotból, amelyben jelenleg vagy.

3. Gyakori nézeteltérésekbe keveredsz

Gyakran kerülsz bajba és veszel össze a szeretteiddel vagy másokkal. Nem kell sok ahhoz, hogy haragot, dühöt érezz, hiszen instabil a lelki világod, és a magadba vetett hited.

4. Ügyetlen vagy

Meglehet, hogy ügyetlenebbnek érzed magadat, mint máskor. Folyton pechszériád van, eltörsz valamit, odacsíped valamidet, egyszóval mindig történik valami kellemetlenség. Mert nem vagy a jelenben és nem arra koncentrálsz, amire kellene.

5. Folyton rossz ómenekbe ütközöl

Az ókorban az előjelekről, ómenekről azt tartották, hogy az istenek üzenetei a jövőt illetően. Az előjelek azonban szubjektívek, ami azt jelenti, hogy az általuk hordozott üzenetek személyenként változhatnak.

Forrás: arkadia

Azért születtün a földre >>