Vége a visszerek korának! Egy magyar professzor forradalmi kezelése természetes úton tünteti el a visszereket 28 napon belül

Vége a visszerek korának! Egy magyar professzor forradalmi kezelése természetes úton tünteti el a visszereket 28 napon belül

Vajon az új módszer feleslegessé teszi a műtéteket? A flebológia (az érrendszeri megbetegedések szakterülete) neves szakértőinek semmi kétsége nincs efelől. A magyar kutató felfedezésével egy régóta várt áttörést sikerült elérni a visszerek és a vénás megbetegedések elleni küzdelemben.

Már több, mint 14000 páciens szabadult meg ilyen jellegű problémáitól, alig 28 nap leforgása alatt. A kezelés eredményeképpen visszanyerték puha és selymes lábukat, és a bőrük olyan, mint volt 20-25 éves korukban. Még azoknál is eredményesnek bizonyult, akiknek a lábát 80%-ban borították visszerek. Hogyan lehetséges ez?

Polyák Henrik professzor (a kardiovaszkuláris problémák szakértője) eldöntötte, hogy megszabadítja Édesanyját az előrehaladott vénás problémáktól, amelyek gyakorlatilag lehetetlenné tette számára a járást. Ez volt a flebológiai áttörés kezdete. A professzor 11 hónapnyi laboratóriumi teszt után felfedezte ezt a természetes és biztonságos, könnyen használható formulát a visszerek eltávolítására.

Az orvosi szaklapok már most a flebológia forradalmi áttöréseként kezelik, és a professzor már számos, nagy presztízsű díjra kapott jelölést érte. A formula működésének köszönhetően még azok az emberek is, akik előrehaladott vénás elégtelenségben szenvednek teljesen megszabadulhatnak a visszerektől, visszanyerhetik tökéletes vérkeringésüket, és egyszer s mindenkorra megfeledkezhetnek zsibbadásról és a fájdalomról .

“A hagyományos módszerek a visszerek ellen nem többek pénzkidobásnál!” Hogy miért is gondolom így?

Ezeket a szavakat több, mint 14000 elégedett felhasználó erősítette meg, akik használták a professzor formuláját, és már megszabadultak a visszerektől anélkül, hogy kés alá kellett volna feküdniük. Ezért döntöttünk úgy, hogy górcső alá vesszük a hagyományos módszereket. Pontosabban megvizsgáljuk, mik a hátrányaik, és milyen lehetőségei vannak a visszérproblémákkal küzdő embereknek. Íme a konklúzió:

  • A műtét veszélyes Nézz rá a lábaidra, és nézd meg hány helyen borítja visszér. És most képzeld el, hogy ezeket a helyeket mind fölvágják egy szikével… Ez hatalmas megterhelés a szervezetnek, aminek végzetes komplikációi lehetnek. Nem említve azt a tényt, hogy hat hónap után a szenvedés ugyanúgy visszatérhet, és vele a műtét előtti állapot is…
  • A lézer borzasztóan drága A lézeres kezelés akár 90 ezer forintba is kerülhet, és ez csak egy kis helyi kezelésnek az ára. Ahhoz, hogy a professzor formulájához hasonló eredményeket érjenek el vele, legalább öt kezelésre van szükség… Ki engedheti ezt meg magának? Különösen úgy, hogy a lézeres kezelések hatékonysága alig éri el a 30%-ot (és semmi garancia nincsen rá, hogy a gondok nem térnek vissza!).
  • Az otthoni módszerek nem működnek a már kialakult visszereken Az olyan módszerek, mint a hideg vizes zuhany, vagy a lábak felfelé tartása csökkentheti a visszér kialakulásának kockázatát, de a már meglévőket nem tünteti el. Az igazság az, hogy ha egyszer megjelentek a visszerek, csak egyre több lesz belőlük, a továbbiak kialakulásának kockázata 89%-kal nő.
  • A kompressziós zokniknak komoly kockázata van A kompressziós zoknik használata sokkal komplikáltabb annál, mint ahogy a gyártók igyekeznek beállítani. Az igazság az, hogy ha a zoknit nem megfelelően használjuk, vagy járás közben is hordjuk, a nyomás változhat. Ebben az esetben -és ez nem elkerülhető- a zokni használata éppen az ellenkező hatást váltja ki, ami a vénák további károsodásához vezethet.
  • A masszázs árthat a vérereknek Amennyiben visszérproblémákkal küzdesz, akkor tudnod kell, hogy a tested legtörékenyebb részei vannak kitéve ennek a problémának. Csak igazán tapasztalt és képzett masszőr megfelelően masszírozni ezeket a helyeket. A legtöbb terapeutának azonban nincs ilyen jellegű tapasztalata! Ezért ne vállald a kockázatot, hiszen az úgyis csak lelassítani tudja a további visszerek kialakulását, és a betegség súlyosbodását. Ugyanakkor a masszőr egyetlen hibás mozdulata még fel is gyorsíthatja azt…
Ezért számít igazi áttörésnek Polyák professzor kezelése a visszér kezelésében

A hagyományos visszérellenes módszerek hatástalanok, drágák és veszélyesek. Polyák professzor kezelése gyógyítja a vérereket, erősítik a vénák falát és javítják a vérkeringést, mindezt biztonságos és természetes módon. Alapanyagainak rendkívül erős regeneráló hatása van. Napi használatával ezek az összetevők visszaadják a bőr eredeti állapotát, és a vérkeringés hatékonyságát is jelentősen növelik. Még azok esetében is, akik 30 éve szenvednek a visszerek miatt.

Most bárki képes lehet megszüntetni a visszereket és meggátolni azok visszatérését

Kuracja dostępna jest już w sprzedaży detalicznej pod nazwą Somasnelle Gel. Formuła ma postać łatwych do przyswojenia, szybko wchłaniających się kapsułek. Jej stosowanie jest w pełni bezpieczne dla organizmu, czego dowiodły dodatkowe badania francuskiego ośrodka badawczego w Lyonie. Badania te wykazały również, że kuracja ma ponad 98% skuteczności. Dzięki niej osoby w wieku 38-93 lat, w zaledwie 28 dni odniosły spektakularne efekty w zwalczaniu niewydolności żylnej nóg. Bez względu na swój wiek oraz przyczynę i długość występowania problemów z żylakami.

Ezek az emberek a formula használata után egyből megszabadultak a zsibbadástól és a nehéz láb érzésétől, és javították vérereik működését. Ennek köszönhetően 91%-kal javult a vérerek kapacitása és bőrük láthatóan selymesebb és egészségesebb lett, a visszerek visszahúzódtak, a pókhálószerű elváltozások megszűntek. A kezelés következő napjaiban ezek az emberek megerősítették az érfalakat és megtisztították érrendszerüket aminek köszönhetően teljesen elfeledkezhettek a fájdalomról és a nyomásról. Ezután a vérerekben intenzív regeneráció kezdődött, elmúlt a gyulladás, és visszafordultak az elváltozási folyamatok.

Ennek eredményeképpen a probléma által érintett vérerek akár 87%-át is regenerálni tudták, megszabadultak a visszerektől, és 3-szor több energiával bírnak, mint azelőtt. Azonban ez nem minden. Alig 28 napnyi kezelés után a résztvevők egyhangúlag megerősítették, hogy az érrendszer helyreállításának köszönhetően olyan energikusak, és olyan erőt éreznek magukban, mintha ismét 20-25 évesek lennének. A visszereknek pedig nyoma sem maradt! A válaszadók azt is elmondták, hogy hatalmas megkönnyebbülést éreztek, mivel nem kellett tovább szégyenkezniük a lábuk kinézete miatt.

A kúra dokumentált eredményei magukért beszélnek:

Megszünteti a fájdalmat, a zsibbadást és a mozgás korlátozottságát

3-szor jobb vérkeringés

Erősíted a hajszálerek falait

A visszerek teljesen eltűnnek

1. hét – a fájdalom, a zsibbadás és a nehéz láb érzésének megszüntetése

2. hét – a vénák helyreállítása, 3-szor hatékonyabb vérkeringés

3. hét – az érfalak megerősítése, akár 400%-kal

4. hét – a visszerek teljes megszüntetése, megakadályozva azok visszatérését

Falk Emília (73 éves) Szegedről, egyike azoknak, akik először használhatták a Somasnelle Gel készítményt Magyarországon:

“A visszérproblémáim már hosszú ideje, a negyvenes éveimtől kezdve gyötörtek. Azt hittem, hogy ez normális – öregszem, az ereim gyengülnek, nincs mit tenni. Azonban néhány év után a fájdalom és a zsibbadás olyan méreteket öltött, hogy már nem bírtam elviselni. A lábaim lilák lettek, és mintha kukacok mozogtak volna a bőröm alatt. A legrosszabb azonban az volt, hogy alig tudtam járni. Szégyelltem magamat, mikor az emberek undorral fordultak el, ha meglátták a lábamat. Próbáltam a lézeres kezelést is. Egy vagyont költöttem rá, háromhavi nyugdíjnak megfelelő összeget! De csak rontottak a problémámon, mivel a lábam szó szerint bekékült, és a vénáim jobban fájtak, még gyenge érintésre is! Nem akartam műtétet. Hogyan engedhetném, hogy felvágják az egész lábamat egy pengével? Idővel rátaláltam a Somasnelle Gelre. Most már tudom, hogy ha nem használtam volna ezt a kezelést, az életem hibája lett volna. Már nem láttam a lábamat a visszerektől, azonban a kezeléssel 4 hét is elég volt ahhoz, hogy ismét olyan puha és selymes legyen a bőröm, mint egy tinédzseré! Már a zsibbadásnak és a fájdalomnak sincs nyoma, és sokkal jobban érzem magamat – a szakértő szerint ez annak köszönhető, hogy helyreállt a vérkeringésem, szabadon áramolhat az erekben. Végre nyugodtan mehetek az emberek közé, és fájdalom nélkül tehetek hosszú sétákat is. Felszabadító érzés, hogy ismét sétálhatok a parkban az unokáimmal, és vehetek nekik fagylaltot. Hálásan köszönöm.”

Minek vagyonokat költeni hatástalan módszerekre, ha természetesen is meggyógyíthatóak a visszeres problémák, egyszer és mindenkorra_

A Somasnelle Gel hatékonyságát minden kétséget kizáróan megerősítették a franciaországi Lyonban található kutatóközpont vizsgálatai is. Polyák professzor folyamatosan kapja a jelöléseket a különböző neves díjakra, beleértve a Nemzetközi Flebológiai Egyesület díját is.

A jóhír az, hogy a Somasnelle Gel a kedvezményklubban való részételért ártámogatással kapható, 8400 Ft-kal olcsóbban. A pénzügyi támogatás mindenkit megillet, aki elmúlt 1938 éves. A különleges ajánlat szombaton 24.08.2019-ig érvényes. Az erdeti kúra csak a jelen oldalon keresztül szerezhető be.

Forrás: scientificnewsforyou.com