A magyar gyógyszertárak nem ismernek kegyelmet!

A magyar gyógyszertárak nem ismernek kegyelmet!

Hogyan rejtették el mohó vegyészeink a legkelendőbb európai fiatalító terméket!

Három éve kapható az európai piacon egy csodálatos bőrfiatalító termék, a Hydroface. Sokkal hatékonyabb, mint a Botox injekciók, nem is beszélve az összes többi különféle krémről, amelyek a gyógyszertárak és kozmetikai üzletek polcain sorakoznak. Ez a készítmény serkenti a sejtek megújulását és intenzíven hidratálja a bőrt. Nincs szükség több tonna injekcióra, és nem kell pénzt költenie egy rakás különböző krémre, amelyek csak képzelt, vagy ideiglenes hatást eredményeznek.

Összehasonlításul nézzék meg az alábbi táblázatot –


Hydroface

Botox injekciók
Ár: Kedvezményes ár program 15.000 Ft / injekciótól. (150.000 Ft / kezelés.)
Hatás Kisimítja a szem és
az ajkak körüli, valamint a homlokon lévő ráncokat (tűk és injekciók nélkül).
és teljesen meggátolja
az új ráncok megjelenését.
Megbénítja az arcizmokat
a beadás helyén.
Botox injekciók formájában és műtéttel.
További hatások º Elhalványítja az életkorral járó foltokat
º Megakadályozza a
korai bőröregedést
º Megerősíti az arckontúrt.
Nincs
Mellékhatások, nem ártalmas a szervezetre Nincs Szemhéjgörcs
Szemöldök ptosis
Bőr alatti vérzés
A felső ajak mobilitásának elvesztése
Működési elvek: Műtét és injekciók nélkül megszünteti
az arcráncok kialakulásának okát otthoni körülmények között.
Megbénítja az arcizmok
egyes részeit. Beadása
injekcióban történik.
Összetétel: Természetes növényi
összetevők és vitaminok.
Nagymennyiségű
toxinok halált okozhatnak!
Európai eladási ráta a 2016-os év 4. negyedévében 1 (53) 2 (-1)

Fontos előny, hogy a Hydroface olyan innovatív formula, amely olyan anyagot tartalmaz, amely kiváltja a bőrsejtek regenerálódását. Több mint 10 erőteljes természetes összetevőt tartalmaz, nevezetesen KOLLAGÉNT. Ez az az összetevő, amely beindítja a bőr önfiatalító folyamatát.


A Hydroface formulája Kondzhu Kim koreai hercegnő 16. századi receptjén alapszik, aki egy különleges fiatalság elixírnek köszönhetően még öregkorában is fiatal lánynak tűnt.

És, amióta a Hydroface megjelent
A nők szerte a világon elfelejtették a plasztikai sebészetet és az injekciókat!

DE hazánkban a korrupt hivatalnokok mohósága felülkerekedik a hétköznapi emberek boldogságán…

Mi történik Magyarországon?

A magyar gyógyszertárakban még minding nem, és valószínűleg nem is lesz kapható ez a készítmény. Annak ellenére, hogy sikeresen átment a magyar klinikai vizsgálatokon az Orvostudományi Intézetben, és megszerezte az összes szükséges tanúsítványt. Miért történt ez ezzel az egyedülálló termékkel ?

Megkérdeztük a nagy magyar gyógyszertári láncok egyik tulajdonosát, János Barabas-t. Amit mondott, az észbontó!

A gyógyszertári monopólium tulajdonos János Barabas

Uram, hogyan kommentálná azt a tényt, hogy egy Európában jól ismert terméket még nem árulnak a magyar gyógyszertárakban? Tisztában van vele?

Igen. Hydroface Tényleg megfiatalítja a bőrt, a legjobb bizonyíték rá a feleségem. És egy hónapig árultuk is, de aztán levettük a polcainkról, mivel nem volt nyereséges eladni. Azt hiszem, ez történt más gyógyszertárakkal is.

Nem szabad elfelejteni, hogy a gyógyszertárak vállalkozások, amelyek – mint minden más üzlet – szeretnék maximalizálni profitjukat. Van egy listánk a gyógyszerekről és gyógyászati készítményekről, amelyeket készleten kell tartanunk (a kormány előírja nekünk a listát), de a Hydroface nincs ezen a listán.

Nem ért el megfelelő értékesítési volument a Hydroface?

Éppen ellenkezőleg, túl nagy volt a magas árrés ellenére. Tudja, a Garnier és az Olay bőrmegújító krémjei több nyereséget eredményeznek, míg a Hydroface teljesen megszünteti a ráncokat és egyéb bőrhibákat. Én magas sem hinném el, ha nem láttam volna a saját szememmel.

A feleségem régóta szeretett volna Botox injekciót beadatni, de én elleneztem. Amikor a Hydroface megjelent a polcokon, odaadtam neki, hogy kipróbálja Három héttel később a feleségemnek nem voltak ráncai, pedig majdnem 60 éves..

Ez azt jelenti, hogy a Hydroface használata után a nők elfelejtik az összes arcápolási terméket és egyéb készítményeket. Egyszerűen nincs rá szükségük. Ennek eredményeképpen a gyógyszertárak (és nem csak ezek) veszteséget termelnek. És ezzel sok pénzt veszítenek.

De miért adnánk el valamit, ami nem hoz hasznot? Döntse el maga! Nos, talán erkölcsi szempontból nem annyira jó, de ez csak üzlet.

Valóban

Miért ne adnának el valamit, ami segít, de nagyon lassan, vagy egyáltalán nem javítja a helyzetet, és néha még rosszabbá is teszi? Az emberek úgyis mindig visszatérnek… Ez felháborító. Sajnos ez a helyzet az egész országra jellemző. Nem található meg a Hydroface a magyar gyógyszertárakban és a kozmetikai üzletekben. És nem azért, mert rossz, hanem azért, mert túl jó. Bármilyen furcsán is hangzik. És nem tehetünk ellene semmit – a törvény a vegyészek és a korrupció oldalán áll.

Megkértük Susan Millert, hogy kommentálja ezt a kérdést. Ő a tulajdonosa annak az orvosi központnak, amely a Hydroface-t tesztelte és tanúsította.

Dr. Susan Miller

Valóban az olyan márkák, mint a Garnier, az Olay és a l’Oreal visszaélnek a női problémákkal. Marketingeszközök segítségével mindenkivel elhitetik, hogy szépségápolási termékeik egyediek, pedig a valóságban haszontalanok! Még a Botox injekciók sem képesek véglegesen visszaállítani a bőr fiatalságát. Minden, amit a Botox tesz, annyi, hogy megbénítja az arc izmait (ez csak ideiglenes hatás!) És ez teszi lehetővé a ráncok kisimítását.

Ezen kívül a Botox injekciók számos komplikációt okoznak, vagyis az injekció beadása helyén a bőrterület deformálódását! Vannak halálos esetek is, amikor a szervezetet visszautasította a botoxot.

És mit tud mondani a Hydroface-ről?

A 2013-as év végén egy nemzetközi orvosi konferencián az európai tudósok bemutattak a nyilvánosságnak egy nem sebészeti bőrfiatalító terméket, melynek neve Hydroface. Tudósainkat nagyon érdekelte, és úgy döntöttek, hogy tesztelik az Egyesült Királyságban működő orvosi központomban. Kiválasztottunk több mint 100 önkéntest minden korosztályból, akik ráncoktól és egyéb bőrhibáktól szenvedtek. Én is egyikük voltam, amint azt valószínűleg Ön is tudja, 56 éves vagyok.

30 napos kipróbálás után a következő eredményeket jelentették – Hydroface…:


Jennifer Simmons, 75

Maria Murphy, 67

Emily Davis, 62


Ez azt jelenti, hogy Önnek is sikerült megfiatalítania a bőrét?

Igen, ez így van! Nagyszerűen nézek ki a koromhoz képest.

Végezetül szeretnék néhány szót hozzátenni.

Nagyon meglepődtem, amikor megtudtam, hogy mi most a helyzet a gyógyszertárakkal, és nem hagyhattam figyelmen kívül a problémát! Ahhoz, hogy reflektorfénybe hozzuk ezt a terméket, megállapodtunk a gyártóval a Gyönyörű Magyarország elnevezésű programban, amely lehetővé teszi, hogy Magyarország minden lakosa megvásárolhassa a Hydroface-t.

Megrendelni kizárólag a hivatalos gyártói weboldalon. lehet. Csak annyit kell tenniük, hogy megrendelik a krémet a weboldalon keresztül.