Legyen Neked is szalonszépségű manikűröd!

Legyen Neked is szalonszépségű manikűröd!

Szerencsére nagyon könnyű elérni, hogy szép, ápolt körmünk legyen, ehhez mindössze egy maximum 15 perces rutinra van szükségünk hetente. Mi most megmutatjuk Neked 4 egyszerű lépésben, hogyan is végezheted ezt a rutint!

Így haladj lépésről lépésre:

Formázás

A köröm rövidítéséhez használj körömreszelőt, és ezzel alakítsd ki a kívánt formát. A legklasszikusabb körömforma a kerek, amely az ujjbegy formáját követi. Ezt úgy lehet mandula formájúra átalakítani, ha a köröm szélét két oldalt szimmetrikusan lereszeljük. Ennek ellenkezője a szögletes köröm, amikor a kerek ív tetejét alakítjuk egyenesre.

Ápolás

Vidd fel a körömszérumot a körmök tövéhez, és nyomkodd bele finoman a körömágyba. Hagyj 1-2 percet, hogy a szérum rendesen felpuhítsa a bőrt, és könnyű legyen vele dolgozni. Ezután egy aceton-mentes körömlakklemosóval töröld le a körmödről az ottmaradt szérumot, és körömdarabokat. Ezzel elő is készítetted a körmöd a lakkozáshoz, mert így zsírtalanítod a felületét.

Lakkozás

Vigyél fel alaplakkot vékony rétegben a körmödre, hogy kiegyenlítsd a felületét. Amint megszáradt a lakk, kezdd el felvinni a színt a körmeidre. Az ecset egyik oldaláról húzd le a felesleget, helyezd a köröm közepére, majd húzd át a lakkot a köröm 2 szélére. 2 rétegben vidd fel a színt, ha világos színnel lakkozol, érdemes vastagabb rétegben kenni, hogy hamarabb fedjen. Ha alaposan megszáradtak a rétegek, használj fedőlakkot.

Hidratálás

Végezetül hidratáld a köröm körüli bőrt körömágybőr-ápolóval, vagy kézkrémmel. Ezzel stimulálod a mikro keringést a bőrben, így nem tud olyan hamar kiszáradni és kicserepesedni a körömágy. Ha a felesleg felszívódik, készen is vagy!

Legyen merész manikűröd!
Körömápolási alapok
Körmeink helyes és folyamatos gondozása elengedhetetlen, hiszen kezeink folyamatosan a figyelem középpontjában vannak.
Fonott hatás
Adj vidám színeket és káprázatos formákat manikűrödnek!
Tartós körömlakk
Egyszerű a használata, hiszen nincs szükséged UV-lámpára és könnyen lemosható!
Csillogó nude
Egyszerű, mégis nem mindennapi köröm!
Vidám, rózsás manikűr
Aki szereti a virágokat, annak kötelező ez a vidám, virágos manikűr!
Geometrikus manikűr
A geometrikus minták még mindig hódítanak, legyél trendi Te is!

Forrás: avonoldal.hu