Reggeli és éjszakai arcápolás

Reggeli és éjszakai arcápolás

Frissítő arcmosás

Kezdd a reggelt frissítő arctisztítással! Használj gél állagú arctisztítót, mely mélyen tisztítja a pórusokat és könnyedén távolítja el a sminket.

Tonizálás

Tartsd üdén bőröd! A tonik segít eltávolítani a kosz és arclemosó maradványokat, segíti a bőr zsírtalanítását és a pórusok összehúzását.

Hidratálás

Juttass bőrödbe minél több tápanyagot! A különböző magkivonatokban található erő segít, hogy bőröd hidratáltabbá, tápláltabbá és élettel telibbé váljon.

Fedés

Védd bőröd a külső környezeti hatások ellen! A fényvédő faktorral ellátott krém, akár azonnal tökéletes fedést nyújt miközben hidratál és egyenletesebb bőrtónust ad.

„Smink eltávolítása”

Tűntesd el sminked egy szempillantás alatt! A vizes fázis segít a bőr alapos tisztításában és felfrissítésében, míg az olajos fázis segít eltávolítani még a vízálló sminket is.

„Arctisztítás”

Találd meg a bőrödnek legmegfelelőbb tápanyagforrást! Az akív hatóanyagokban gazdag habzó arctisztító a pórusok mélyére hatol és segít, hogy bőröd hidratáltabbá, tápláltabbá és élettel telibbé válhasson.

Radírozás

Szabadítsd meg bőröd az elhalt, vastag rétegben megülő hámsejtektől! Az alapos tisztításnak köszönhetően a tápláló anyagok jobban felszívódnak, és hatékonyabban épülnek be.

Tonizálás

Kombináld az arctisztítást és a tonizálást egy lépésben! A micellás víz segít a bőrfelszínen található szennyeződések eltávolításában és faggyúmirigy túlműködés szabályozásában.

Hidratálás

Ne felejtsd az esti arcápolást sem! Az olyan értékes összetevőkkel táplálják és kényeztetik arcbőrünket, mint a chia-, papagájvirág- vagy a gránátalma-magkivonat.

Forrás: avonoldal.hu