Lélek Boulevard : Gábriel Orsolya

Orsolya 1974-ben született Budapesten. Édesapja szemsebész, édesanyja röntgenasszisztens. Bár az ország legjobb matematika-tagozatos gimnáziumában érettségizett, mégis az egészségügy területén folytatta tanulmányait.
1996-ban a Nemzetközi Pető Intézetében megszerezte első, konduktor-tanítói diplomáját. Ezt követően több mint 10 évig dolgozott a világ különböző országaiban, többek között Írországban, Ausztráliában, Dániában, Németországban, az Egyesült Államokban és Vietnámban, ahol mozgássérülteket tanított, szakmai előadásokat tartott, továbbképzéseket szervezett.

99962002-ben Dániában ismerkedett meg a craniosacralis terápiával (CST), és azonnal beleszeretett a módszerbe, miután megtapasztalta annak különleges hatékonyságát és széleskörű alkalmazási lehetőségeit.

2003-ban Szingapúrban részt vett az amerikai Upledger Institute által szervezett CST1 képzésen, majd 2004-ben Ausztráliában elvégezte a CST2-t és a SER1-et (Somato-Emotional Release).

Az intézet felkérésére néhány hónapig Hong Kongban dolgozott tanársegédként, ahol egészségügyi szakembereknek segített a módszer elsajátításában.
2007-ben Madridban megszerezte az SER2, 2009-ben az Egyesült Államokban az ADV1, majd 2010-ben Írországban az ADV2 végzettséget, amely jelenleg a legmagasabb fokozat. A hivatalos magyarországi CST-képzések szervezője. 2010 decemberében megszerezte nemzetközi instruktori képesítését, így a módszert hazánkban és nemzetközi szinten is hivatalosan oktatja.

2011-ben elvégezte a Bio-Aquatic Dolphin Assisted CranioSacral Therapy (BADA) képzést, így szakképzett delfin-terapeutaként is dolgozik.

2006 óta már Budapesthez közeli, biatorbágyi rendelőjében is elérhető. Páciensei nemcsak magas szintű szaktudása, elhivatottsága és lelkiismeretessége, hanem kedvessége, átlagon felüli energiája és lelkesedése miatt is nagyon kedvelik.