Hogyan rombolják le az mRNS COVID-19 vakcinák, az emberek immunrendszerét

Hogyan rombolják le az mRNS COVID-19 vakcinák, az emberek immunrendszerét

Koronavírus vagy sars-cov-2 vírus sejt hírvivő RNS-sel vagy mRNS-sel és fecskendővel

Most, hogy eltelt néhány év az első mRNS COVID-19 vakcinák beadása óta, az immunrendszerre gyakorolt ​​hatásuk fájdalmasan nyilvánvalóvá válik – és egyes orvosszakértők aggódnak az emberi egészségre gyakorolt ​​lehetséges hatások miatt.

Az mRNS vagy hírvivő RNS vakcinák viszonylag új szereplőt jelentenek a vakcinák területén. Céljuk, hogy behatoljanak a szervezet sejtjeibe, és megtanítsák nekik, hogyan tudnak olyan fehérjét generálni, amely immunválaszt serkent, hogy olyan antitesteket termeljen, amelyek megakadályozhatják a fertőzést, ha egy tényleges vírus bejutna a szervezetbe.

Abban az értelemben különböznek a hagyományos vakcináktól, hogy nem használnak legyengített vagy élő vírust a kívánt immunválasz kiváltására. Ehelyett genetikai anyagot vagy mRNS-t használtak, hogy megadják az utasításokat a vírus célfehérje előállításához. Az mRNS egy védő lipid nanorészecskébe van csomagolva, amely segít a genetikai anyagnak bejutni a sejtekbe. Ott termeli a vírusfehérjét, így az immunrendszer felismeri, és antitesteket hoz létre, amelyek semlegesítik. Ez az oka annak, hogy sokan a génterápiás injekciókhoz hasonlítják őket.

Bár ez elméletben hatékony megközelítésnek tűnhet, valójában számos hiányossága van a folyamatnak. Azonban sok ember számára nagyobb aggodalomra ad okot a lehetséges mellékhatások, amelyek közül sok ismeretlen, mivel a technológia annyira új, és nem készültek hosszú távú tanulmányok az mRNS COVID-19 vakcinák hatásairól.

Tudjuk azonban, hogy az mRNS-oltások túlzottan stimulálhatják az ember immunrendszerét, ezért oly sokan tapasztalnak gyulladást és autoimmun reakciókat a szúrásra. És bár a hatóságok azt állították, hogy ezekben a vakcinákban az mRNS gyorsan lebomlik, és a szervezet eltávolítja azt, amikor tömegeket nyomtak rá, kiderült, hogy ez egyáltalán nem így van.

Az emberi tudás támadás alatt áll! A kormányok és nagyhatalmú vállalatok cenzúrát alkalmaznak, hogy kiirtsák az emberiség tudásbázisát a táplálkozásról, a gyógynövényekről, az önellátásról, a természetes immunitásról, az élelmiszertermelésről, a felkészültségről és még sok másról. Az AI-technológia segítségével megőrizzük az emberi tudást, miközben építjük az emberi szabadság infrastruktúráját. Beszéljen szabadon, cenzúra nélkül az új, decentralizált, blokklánc-alapú Brighteon.io oldalon . Fedezze fel ingyenes, letölthető generatív AI-eszközeinket a Brighteon.AI webhelyen . Támogassa az emberi szabadság infrastruktúrájának kiépítésére tett erőfeszítéseinket azzal , hogy a HealthRangerStore.com webhelyen vásárol , amely laboratóriumi vizsgálatokkal tesztelt, tanúsított bio, GMO-mentes élelmiszereket és táplálkozási megoldásokat kínál.

Valójában ezek a vakcinák sürgősségi felhasználási engedélyt kaptak, amikor a velük végzett klinikai vizsgálatok még csak a 3. fázisban voltak, és a valós adatok már magasabb mortalitási arányt mutattak a beoltott egyének között, mint a be nem oltottak között. Emellett nagyobb kockázatot mutattak a vírussal való megfertőződésre. Ez és más bizonyítékok arra utaltak, hogy a COVID-19 vakcinák tönkreteszik az emberek természetes immunválaszát.

A látens vírusok aktiválása

A szúrások másik nagy kockázatát a hatóságok súlyosan alábecsülték: a látens vírusok aktiválását. Sok tudós azonnal aggódott amiatt, hogy ezek a szúrások aktiválhatják a szunnyadó vírusokat, például a HIV-t és a herpeszt, és további kutatásokat szorgalmaztak ezekkel a kockázatokkal kapcsolatban, mielőtt elindítanák a lövéseket.

A látens vírusok huzamosabb ideig alvó állapotban ülhetnek a szervezetben anélkül, hogy nyilvánvaló tüneteket okoznának. Ha azonban az immunrendszert mRNS ütések aktiválják, és kemokineket és citokineket termelnek, amelyek olyan molekulákat jeleznek, amelyek immunsejteket toboroznak a fertőzés helyére, a sejtek felismerhetik és megcélozhatják a látens vírusokat, aktiválva és replikálva azokat.

Ráadásul ma már tudjuk, hogy az ezekből a vakcinákból származó mRNS nem bomlik le gyorsan, és nem ürül ki gyorsan a szervezetből. Ehelyett milliószor szaporodik, és átjuthat a vér-agy gáton. Ez az oka annak, hogy ezek a vakcinák tökéletesen képesek aktiválni a látens vírusokat.

Egy másik nagy probléma ezekkel a vakcinákkal, hogy képesek megváltoztatni az egyén immunrendszerének azon képességét, hogy felismerjen és reagáljon más kórokozókra. Ez veszélyeztetheti az immunrendszer hatékonyságát a fertőzések minden típusának leküzdésében, és növelheti a betegség kockázatát. Ez is segíthet megmagyarázni, hogy miért sokkal magasabb a halálozási arány az oltottak között, mint a be nem oltottak között.

A virológus a kórház összeomlására figyelmeztet

Míg az mRNS-oltások még mindig folyamatban lévő kutatások tárgyát képezik, a korai adatok azt mutatják, hogy ezeknek a szúrásoknak az előnyei közel sem haladják meg a lehetséges kockázatokat, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy képtelenek megakadályozni a vírus emberről emberre történő átvitelét.

A tekintélyes belga virológus, Dr. Geert Vanden Bossche arra figyelmeztetett, hogy az erősen beoltott, legyengült immunrendszerű lakosság körében a megbetegedések és halálozások hatalmas hulláma közeleg, ami a kórházi rendszer összeomlását, valamint társadalmi, pénzügyi és gazdasági káoszt okozza.

A cikk forrásai a következők: Expose-News, YourNews, naturalnews

How mRNA COVID-19 vaccines are actually destroying people’s immune systems

Coronavirus or sars-cov-2 virus cell with messenger RNA or mRNA and syringe

Now that a few years have passed since the first mRNA COVID-19 vaccines were administered, their effects on the immune system are becoming painfully obvious – and some medical experts are concerned about the potential impact on human health.

mRNA, or messenger RNA, vaccines are a relatively new player in the vaccine field. Their goal is to invade the body’s cells and teach them how they can generate a protein that will spur an immune response to produce antibodies that can prevent infection should an actual virus enter the body.

They are different from traditional vaccines in the sense that they do not use a weakened or live virus in order to cause the desired immune response. Instead, they used genetic material, or mRNA, to provide the instructions for producing the target viral protein. The mRNA is packaged inside a protective lipid nanoparticle that will help the genetic material make its way into the cells. There, it will produce the viral protein so the immune system can recognize it and create antibodies that will neutralize it. This is why many people are likening them to gene therapy injections.

While this may sound like an effective approach in theory, there are actually many shortcomings to the process. However, of greater concern to many people are the potential side effects, many of which are unknown because the technology is so new and there have been no long-term studies on the effects of mRNA COVID-19 vaccines.

We do know, however, that mRNA vaccines can cause a person’s immune system to become overstimulated, which is why so many people are experiencing inflammation and autoimmune reactions to the jabs. And while authorities claimed that the mRNA in these vaccines breaks down quickly and is eliminated by the body when they were pushing the jabs on the masses, this has turned out not to be the case at all.

Human knowledge is under attack! Governments and powerful corporations are using censorship to wipe out humanity’s knowledge base about nutrition, herbs, self-reliance, natural immunity, food production, preparedness and much more. We are preserving human knowledge using AI technology while building the infrastructure of human freedom. Speak freely without censorship at the new decentralized, blockchain-power Brighteon.io. Explore our free, downloadable generative AI tools at Brighteon.AI. Support our efforts to build the infrastructure of human freedom by shopping at HealthRangerStore.com, featuring lab-tested, certified organic, non-GMO foods and nutritional solutions.

In fact, these vaccines were given emergency use authorization when clinical trials with them were only in phase 3 and real-world data was already showing a higher mortality rate among vaccinated individuals compared to those who were not vaccinated. They were also showing a higher risk of getting infected with the virus. This and other evidence pointed to COVID-19 vaccines destroying people’s natural immune responses.

Activating latent viruses

Another big risk of the jabs was severely underplayed by authorities: the activation of latent viruses. Many scientists were immediately concerned that these jabs could activate dormant viruses such as HIV and herpes and pushed for further research to be conducted into these risks before rolling out the shots.

Latent viruses can sit in the body in a dormant state for extended periods of time without causing any obvious symptoms. However, when the immune system is activated by mRNA jabs and produces chemokines and cytokines that signal molecules to recruit immune cells to the infection site, the cells may recognize and target latent viruses, activating and replicating them.

In addition, we now know that mRNA from these vaccines does not degrade quickly and is not eliminated by the body rapidly. Instead, it multiplies millions of times and can make its way across the blood-brain barrier. This is why these vaccines are perfectly capable of activating latent viruses.

Another big problem with these vaccines is their potential to alter the ability of a person’s immune system to recognize and respond to other pathogens. This could compromise the immune system’s effectiveness when it comes to fighting off all types of infections and raise a person’s risk of disease. This may also help explain why there is a much higher mortality rate among the vaccinated compared to the unvaccinated.

Virologist warns of hospital collapse

While mRNA vaccines are still the subject of ongoing research, early data shows that the benefits of these jabs do not come close to outweighing the potential risks, particularly when you consider their inability to prevent the transmission of the virus from person to person.

Esteemed Belgian virologist Dr. Geert Vanden Bossche has warned that a huge wave of illnesses and deaths among the highly vaccinated population with their compromised immune systems is just around the corner, causing the collapse of the hospital system and social, financial and economic chaos.

Sources for this article include: Expose-News, YourNews, naturalnews