Kineziológia és frekvenciagyógyászat

Kineziológia és frekvenciagyógyászat

A kineziológia gyengéd gyógymód arra, hogy a testben lelki vagy szellemi okokból kialakult betegséget, zavart, blokkot kezeljük, megszüntessük, s így a test gyógyulását segítsük, előidézzük.

Kutatások azt mutatják, hogy a testi betegségek nagy százalékban lelki eredetűek. Ezt a lelki, érzelmi hátteret vizsgálja és egyensúlyozza ki a kineziológiai kezelés, melynek vizsgálati módja az izomtesztelés. Általa a kliensnek személyre szabottan tudok segíteni, mert az izomteszttel a rá jellemző, neki való információkat, eszközöket, energetikai feloldást tudom megadni.

A kineziológia az általam frekvenciagyógyászatnak nevezett szelíd gyógymódok közé tartozik, mely a testben elakadt energia áramlását állítja helyre, s ezzel segíti, hogy az egészség irányába mozduljon el a kliens.

A kvantum fizika mára bebizonyította, hogy mindannyiunk fizikai testéhez egész energiarendszer tartozik. Ennek az energiarendszernek az egészséges működésével foglalkozom a frekvenciagyógyászat keretein belül. A kineziológián kívül ide sorolom a színterápiát, a szimbólumterápiát, a művészetterápiát, amiknek tapasztalatait, technikáit szintén alkalmazom kezeléseimen.

Forrás: Katinka >>