Rendszeresen méregtelenítse a testét!

Rendszeresen méregtelenítse a testét!

Egészséges immunrendszer

A nehézfémek és méreganyagok a testben gátként működnek az immunrendszerrel szemben. Ez az ok, amiért az egészségügyi szakértők gyakori testméregtelenítést ajánlanak. Számtalan módja van a test méregtelenítésének.

A legjobbak közé tartozik a Chlorella alga fogyasztása három héten át minden hónapban. Ez a táplálkozási csoda magához köti a méreganyagokat a testben és velük együtt távozik a székletben.

Számos jelentés érkezett japán kutatóktól, akik a ledobott atombombák hatását tanulmányozták. Japánban egy Ichimura nevű orvos 1973-ban tanulmányozott állatokat és eközben megfigyelte, hogy napi 8 gramm Clorella hatására a székletükben háromszorosára, a vizeletükben pedig hétszeresére nőtt meg a kadmium ürítése.

Szintén Japán kutatók mutatták ki, hogy a Chlorella segített az urán és az ólom kiürítésében is. (Horikoshi és mások. 1979). A Chlorella más anyagok méregtelenítésében is hatékonynak bizonyult.

A dioxin (mostanában a májkrémek egyik fő alapanyaga) és a PCB (poliklórozott-difenil) eltávolításában is tapasztaltak eredményeket.

Más kutatások kimutatták, hogy a fogtömések amalgámjából a testbe kerülő higany eltávolításában is hatékony a Chlorella. Néhány fogorvos a pacienseinek ajánlja a Chlorellát az amalgámok eltávolítását követően és a munkatársaiknak is, akik dolgoznak ezekkel a tömésekkel.

A testmozgás, relaxálás és a közben végzett kontrollált légzés segíti a testet a méregtelenítésben. Ellazítja, hogy az könnyebben elengedje ezeket a szükségtelen anyagokat. A masszázs, a yoga, a tai-chi, de egy egyszerű légzőgyakorlat is hatékonyabbá teszi a méregtelenítő folyamatokat.

Forrás Vitaminkirály