Alszik rá egyet – 3 tanács, a jobb alvásért

Alszik rá egyet – 3 tanács, a jobb alvásért

 

Tedd le alvás problémáidat az ágyba, a megfelelő kiegészítők és a gyógynövények segítségével.

A nyugtalan lüktetés és a nyugtalan éjszakai alvás hiánya valóságos, egész napi probléma lehet. Van három jó tanács, ami segíthet a jobb alvás elérésében.

Az alvás nagyon fontos, a testünk saját helyreállítási rendszerének, mert jobban fel fogja fokozni,  azokat a bosszantó szem alatti táskákat, mit egyetlen drága krém sem tud elrejteni..
A
z előnye. életünk bármely szakaszában vagyunk, akkor is megfelelő hatást érhetünk el, mondta Michael Scullin, a Baylor Egyetem nyugati neurológiai és kognitív laboratóriumának igazgatója.

Hogyan juthatok el egy jó éjszakai alvásba, Harriet Griffey megosztja a három természetes nyugtató alvás lehetőségét, amire esküszik.

1. Kamilla

“Kétféle kamillát használnak egészségügyi célokra, amelyek nyugtató és alvást előidéző ​​hatásukról híresek – a német kamillát és a római (angolul is ismert). A szárított virágfejeket vízben lefórrázhatjuk, hogy teát készítsünk, a tea filterek könnyen hozzáférhetők a szupermarketekben. “

2. Levendula

“A napsütéses, nyári délutánokon elterülő szép levendula illata a virágokból és a levelekből származik. A szárított levendula virágokat kis zsákokban lehet tenni, az olajat masszázsolajhoz vagy meleg fürdőhöz adhatjuk. “

3. Triptofán

“Ez egy lényeges aminosav, amely különböző élelmiszerekben megtalálható. A triptofán a B6-vitaminnal kombinálódik és a májban szerotoninra és niacinra transzformálódik, és a keringés során a tobozmirigy a melatonint alkalmazza – ez az alvást elindító hormon, amit ismerünk és szeretünk.

Forrás: healthy-magazine.co.uk