Az emésztőrendszer erősítésére – Assimilaid

Az emésztőrendszer erősítésére – Assimilaid
Az emésztőrendszer erősítésére”

Az ősi kínai taoista filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: ezek a fa, tűz, föld, fém és víz. Ha az öt elem megfelelő mennyiségben van jelen, s ha közöttük jó kölcsönhatás áll fenn, akkor beáll a harmónia és az egyensúly.

A kínai gyógyászatban az öt elem szervezetünk öt legfontosabb funkciójának, azaz zang fu szervcsoportjának felel meg. Testünk “fa” funkciója a májra (immunrendszerre) utal, a “tűz” funkció a szívet (s a vele összefüggő hormon- és idegrendszert) takarja, a “föld” funkció a lépre és a gyomorra (azaz az emésztőrendszerre) utal, a “fém” funkció a tüdőt (légzőrendszert), míg a “víz” funkció a vesét (a keringési rendszert) jelenti. E funkciók erősítésével, táplálásával javíthatjuk szervezetünk működését – mind az öt szervrendszer támogatásával beállíthatjuk s fenntarthatjuk szervezetünk egészének egyensúlyát.

Az Assimilaid kilenc gondosan összeválogatott kínai gyógynövény sűrített keveréke, amely szervezetünk emésztési rendszerét, illetve a gyomrot és a lépet táplálja és erősíti.

Rossz táplálkozási szokásainknak, önpusztító életmódunknak gyakran kísérőjelenségei az emésztési zavarok, a gyomorgörcsök, a puffadás, a rendszertelen székelés, a szorulás, a sav-túltengés, enzimhiány, sőt fekélyesedés. Ezeknek az egyensúlyhiányos panaszoknak a nagy részét okosabb étkezéssel enyhíteni lehetne.

Ebben segít az Assimilaid anélkül, hogy kívülről juttatna be enzimeket, sósavat vagy más vegyszereket, mint általában a legtöbb gyógyszer. Ehelyett a “regeneráció” elvének megfelelően erősíti és táplálja az emésztésben közreműködő legfontosabb szerveket, oly módon, hogy helyreálljon a megfelelő sav- és emésztőnedv-termelés és enzimháztartás.

Az Assimilaid élelmi értékű növények keveréke, tehát mint bármilyen táplálékot, rendszeresen fogyaszthatjuk. Egy átlagnövésű ember szervezetének napi 2-6 kapszula segíthet enyhe zavarok megelőzésében. Súlyosabb betegségek leküzdésére, illetve nehéz ebédek-vacsorák, egészségtelen ételek megemésztésére szervezetünknek nagyobb az esélye, ha ilyen esetekben növeljük a fogyasztást.

Az Assimilaid-et alkotó növények: ginzeng-gyökér, atractílodis gyökér, poria, édesgyökér, pinellia gyökér, narancshéj, fahéj, ánizskapor mag, amomum mag és menta (zselatin kapszulában)

SunBreeze olaj és balzsam >>
A keringési rendszer erősítésére – Lifestream >>
Vedd meg most a Assimilaid kapszulát! >>