A keringési rendszer erősítésére – Lifestream

A keringési rendszer erősítésére – Lifestream
“A keringési rendszer erősítésére”

Az ősi kínai taoista filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: ezek a fa, tűz, föld, fém és víz. Ha az öt elem megfelelő mennyiségben van jelen, s ha közöttük jó kölcsönhatás áll fenn, akkor beáll a harmónia és az egyensúly.

A kínai gyógyászatban az öt elem szervezetünk öt legfontosabb funkciójának, azaz zang fu szervcsoportjának felel meg. Testünk “fa” funkciója a májra (immunrendszerre) utal, a “tűz” funkció a szívet (s a vele összefüggő hormon- és idegrendszert) takarja, a “föld” funkció a lépre és a gyomorra (azaz az emésztőrendszerre) utal, a “fém” funkció a tüdőt (légzőrendszert), míg a “víz” funkció a vesét (a keringési rendszert) jelenti. E funkciók erősítésével, táplálásával javíthatjuk szervezetünk működését – mind az öt szervrendszer támogatásával beállíthatjuk s fenntarthatjuk szervezetünk egészének egyensúlyát.

A Lifestream többféle kínai fű és gyógynövény speciális keveréke, amely a keringési rendszer megfelelő működését segíti. Rendszeres fogyasztása az ér- és nyirokérrendszert, a szívet táplálja, s közreműködik a vérben oldott táplálékok, az oxigén, illetve a salakanyagok megfelelő szállításában.

A kínai leírások szerint a Lifestream-et alkotó növényi keverék szabályozza a vérnyomást, erősíti a kapillárisokat, javítja a szívműködést, és segíthet a ritmuszavarok megelőzésében. A Lifestream tisztítja a vért, segít a szervezetnek a vérzsírok és koleszterin szintjének csökkentésében, s gátolja a vérrögképződést. Tapasztalatok azt is mutatják, hogy a Lifestream javíthatja a látást, s csökkentheti a szemfehérje vörösödését (miután a keringési rendszer állapota közvetlen hatással van a látásra).

A Lifestream-et alkotó növények: narancshéj, pinellagyökér, törpeliliom-gyökér, gyömbérgyökér (zselatin kapszulában).

SunBreeze olaj és balzsam >>
Az emésztőrendszer erősítésére – Assimilaid >>
Vedd meg most a Lifestream kapszulát! >>