Dr. Karikó Katalin elárulta, miért nem betegszik meg soha!

Dr. Karikó Katalin elárulta, miért nem betegszik meg soha!

Karikó Katalin elárulta, miért nem betegszik meg soha! “Nyugdíjas és nyugdíj előtti korban folyamatosan tisztítsd az ereidet! Én már ЗО éve tisztítom őket, a receptem egyszerű…”

Az erek ily módon történő megtisztítása után az idős embereknek nem megy fel a vérnyomásuk és megszűnik további 9, állítólag „gyógyíthatatlan” betegség!

“Fantasztikusan felemelő érzés, hogy emberéleteket tudunk menteni” – vallja Dr. Karikó Katalin , a TritonLife Róbert Magánkórház kardiológusa. Bár általános iskolásként teljesen másként képzelte el hivatását, mégiscsak az orvoslásban lelt rá legfőbb szenvedélyére. Arról híres, hogy tabletták nélkül gyógyítja az embereket. Emellett mindenki, aki hozzá kerül, meggyógyul.

Dr. Karikó Katalin ritkán ad interjút, hiszen igyekszik minél több időt fordítani a betegek kezelésére. Csatornánk tudósítójának azonban szerencséje volt: a híres orvos beleegyezett, hogy válaszol néhány kérdésre azon betegek kedvéért, akiknek nincs lehetőségük eljutni a klinikára.

Bárki képes otthoni körülmények között elvégezni az erekgyógyítőtisztítását és ezzel jelentős mértékben javítja az egészségi állapotát és a közérzetét.

  • A tisztító kúra segít megszabadulni a vérnyomás ingadozásoktól és kikezelni 9 krónikus időskori betegséget.
  • Akár 120 évig is élhet tabletták nélkül!

A tisztítás elvégzésének módjáról az orvos lentebb számolt be. Anyagunkban olyan további témákat is feltárunk, mint:

  • Miért járnak kéz a kézben a szennyezett vérerekkel együtt a krónikus gyógyíthatatlan betegségek?
  • A szennyezett vérerek rejtett és nyilvánvaló jelei
  • Az időskori hipertónia modern kezelési módszerei tabletták nélkül

A szennyeződés az erekben félelmetes gyilkos!

A halál leggyakoribb oka a Földön a szív- és érrenszeri betegségek. A legfőbb ok, amiért a betegség időskorban megjelenik az a koleszterin. Ezek szerint tehát a koleszterin a legveszélyesebb anyag a bolygón. Ez az anyag gyakrabban öli meg az embereket, mint az alkohol, a nikotin és a kábítószerek együttvéve.

Az esetek 94%-ában a koleszterin végez azzal az emberrel, aki nem éri meg a 80 évet.

Hogyan néz ki a koleszterin és mi is ez tulajdonképpen?

Nem fogom most ismertetni az anyag leírását, ahogy ezt megteszik az orvostudományi tankönyvek. Mint ahogy a káros és a hasznos koleszterin témáját sem ecsetelném. Elmondom egyszerűbben. Képzeljen el azt a hideg zsírt, ami ebéd után rajta marad az el nem mosott edényeken. Körülbelül így néz ki a koleszterin.‍

Koleszterin, 50-60 éves korra egy emberben akár 3,5 kg is képes felgyülemleni ebből az anyagból!

Milyen a rossz koleszterin?

Ez az anyag, amely a vérben található, leülepedik az érfalakon. Eleinte kisebb lepedéket képez (20-25 éves korban), azután a koleszterin réteg gyorsan növekszik (25-40 éves korban), mivel a ragacsos réteghez egyre több részecske tapad hozzá. Végül 40 éves korra a koleszterin majdnem a kétszeresére szűkiti az ér átteresztő képeségét. Válaszul a szívnek nem marad más választása, mint hogy növelje a vérnyomást. Megjelennek a vérnyomás ingadozások és az életkorral járó hipertónia annak minden velejárójával.

De még csak nem is ez jelenti a legnagyobb veszélyt, annál sokkal veszélyesebb, amikor a koleszterin teljesen eltömíti a kis ereket, amelyek behálózzák a szöveteket.

A vérellátás romlásának következtében patológiás folyamatok alakulnak ki a belső szervekben.

  • Ennek hátterében krónikus betegségek ütik fel a fejüket. Először a gyomor betegedik meg, majd a lép, bizonyos idő elteltével pedig máj és hasnyálmirigy szűkület alakul ki.
  • Szó szerint minden a szervezetben lévő erek állapotától függ. A láb ereinek eltömődése visszértágulathoz, folyamatos duzzadáshoz és örökös nehézség érzethez vezet a lábban. Ha a májban, akkor hepatózis és cirrhosis, ha az ízületekben, akkor ízületi gyulladások és artrózis illetve gerincfájdalom alakul ki. Ha a szemben lévő erek tömődnek el, akkor az ember fokozatosan megvakul

Az érrendszer szennyeződése nem kerülhető el! Minden emberben felhalmozódik. Az erekben lévő szennyeződés okozza a gyors öregedést.

A koleszterin az, ami beindítja az öregedés láncreakcióját a szervezetben. Viszont az erek szennyeződése az, amely lerövidíti az ember életét a természet által meghatározott életéveket.

A 120 évig tartó élet helyett (ennyi erőforrás áll rendelkezésére a szerveinknek) az emberek gyakran a 70 éves kort sem érik meg! Főleg azok, akiknél 40-50 éves korukban megjelenik a korral járó hipertónia. Amely egyébként az erek szennyeződésének egyik legnyilvánvalóbb tünete.

Nem csak a koleszterin – ezek az anyagok szintén szennyezik az ön ereit!

  • Trombózis Míg a koleszterin a zsírra emlékeztet, addig a vérrögök (trombózisok) a túróra hasonlítanak. A belső érfalakon trombózisos növekmények képződnek. A trombózis növekmények veszélye még nagyobb, mint a koleszteriné. A trombozis növekmények bármelyik pillanatban leszakadhatnak az érfalról és belekerül a vérkeringésbe, a szívbe és infarktust okozhat, vagy pedig az agyba, ami strokot okozhat. Mindkét betegség halálos lehet, amely nagy valószínűséggel végzetes kimenetelű, és rokkantsággal jár. Minél idősebb az ember, annál nagyobb a kockázata annak, hogy a vérrög leszakad. Éppen ezért válnak oly gyakran az idősek az infarktus vagy a stroke áldozatává.
  • Kalcium kristályok: Ezek nehézfémek sói, higany, különféle vegyszerek, amelyek életünk során felhalmozódnak. Például ha valaki egészségre káros környezetben dolgozik, akkor még több az ilyen lerakódás. Bár figyelembe véve, milyen most az ökológiai helyzet, a kalcium növekmények mindenkiben felhalmozódnak. Mint már bizonyított, ezek rákkeltő anyagok. Vagyis hozzájárulnak a rendellenes sejtosztódáshoz, amely onkológiai megbetegedésekhez vezet. A rákos halálesetek csaknem 98%-a esetében a vérben nagyszámban figyelhetők meg kristályos lerakódások. Mindannyian tudjuk, hogy a higany káros. A kalcium kristályok nagyszámú felhalmozódása mellett viszont maga a vér is károssá válik.

50 éves korra az ember egész testében eltömődnek az erek. Minél inkább el vannak szennyeződve az erek, annál több krónikus betegséggel kell számolni, annál gyorsabban öregszünk és annál rosszabbul érezzük magunkat!

Ellenőrizze magát! Mennyire vannak elszennyeződve az erei és kell-e
számolnia a korai halál kockázatával!

Egyből elmondhatom, hogy amennyiben ön még soha nem tisztította meg az ereit, és elmúlt 50 éves, akkor az erei el vannak szennyeződve. Amint megtisztítja őket, szinte azonnal jobban fogja magát érezni.

Elszennyeződött erek tünetei:

Reggelenkénti duzzadás
Fülzúgás
Úszkáló foltok a szemben
Ízületi fájdalom
Szédülés
Álmatlanság éjjel és álmosság napközben
Állandó fáradtság érzés
Látáskárosodás
Memóriakárosodás
Visszér
Légszomj
Gyakori emésztőrendszeri problémák
Problémák a súlyfelesleggel

Azt állítja, hogy az erek megtisztítása képes meghosszabbítani az
idős emberek életét és stabilizálni a vérnyomást?

Én ezt tudom. Jelenleg az erek tisztítását a klinikán minden 50 év feletti páciensnek felírjuk (néhányuknak 40 év felett). A tisztítás után pedig meglátjuk, hogyan tovább. körülbelül 10 – ből 9 ember esetén a vérnyomás egyből, a tisztítás után helyreáll és nem igényel további kezelést.

Más szóval sokan, akik most aktívan és naponta tablettákat szednek a vérnyomás stabilizálására, elhagyhatnák ezek szedését. Csak annyit kell tenni, hogy megtisztítják az ereiket. Még ha nem is múlik el teljesen a hipertónia (mert ilyen is előfordul), a közérzete akkor is sokkal jobb lesz!

Sajnos a vérnyomás normalizálásának ezen egyszerű módját eltitkolják az önmagukat kiárusító orvosok és gyógyszervállalatok, akiknek úgy éri meg, hogy minél lassabban és költségesebben gyógyuljunk meg. Hiszen minél tovább vagyunk betegek, annál többet költünk gyógyszerekre. Nekik ez előnyös. Az erek tisztítása viszont egyszerű, nem drága és gyorsan talpra állítja az embert.

Forrás: rybicka